Eigenlijk zijn we een servicebedrijf

B-CLOSE is de grootste onafhankelijke onderneming in ons land actief in de verdeling en het onderhoud van A-merken heftrucks en ander logistiek rollend materieel. “We zijn exclusief invoerder van verschillende merken. En omdat we onafhankelijk zijn kunnen we u toestellen aanbieden volledig op maat van uw bedrijf en van uw specifieke logistieke situatie."

B-Close is exclusief verdeler van Hyster heftrucks, een wereldspeler met een zeer uitgebreid gamma duurzame heftrucks. Daarnaast vertegenwoordigt B-Close ook, exclusief, de aan Hyster complementaire merken Utilev, Bulmor, Carer en industriële trekkers van Charlatte, alsook de industriële banden van Continental.

Kurt Boudt: “Bij Hyster heeft u de keuze uit meer dan 140 verschillende soorten heftrucks, magazijntrucks, containerhandlers, trekkers,… Zijladers en grotere elektrische heftrucks heeft Hyster niet in zijn gamma, maar deze segmenten worden bij ons perfect aangevuld door de andere merken ( oa. zijladers van Bulmor en elektrische heftrucks van Carer kunnen met gemak tot 20 ton heffen). 

B-Close biedt tevens veegmachines en hoogwerkers aan en bouwt bestaande heftrucks en magazijntoestellen ook om tot AGV’s. Bestaande trucks ombouwen tot AGV’s heeft als voordeel dat deze met een druk op de knop ook als reguliere heftruck of magazijntoestel ingezet kunnen worden.

Nieuw of refurbished; kopen, leasen of huren

U kunt de hef- en magazijntrucks van B-Close aankopen of leasen. Bij piekmomenten of voor speciale opdrachten is het mogelijk de nodige machines voor een korte termijn te huren. Het aanbod kwaliteitstrucks dat B-Close verhuurt, wordt de klok rond geleverd vanuit de verschillende vestigingen.

Kurt Boudt: “Hebt u geen nieuw toestel nodig? Dan vormen onze tweedehands hef- of magazijntrucks een veilig en betrouwbaar alternatief. Dankzij het Hyster Approved Used programma kunt u volledig gereviseerde trucks onder garantie en met CE-certificaat aankopen. Onze verkopers denken graag met u mee om de meest optimale oplossing voor uw intern transport te bekomen. Ze zijn niet gebonden aan 1 merk of aan de uitvoering en kunnen u daardoor het meest productieve voorstel doen.”

Meer dan 125 technici

Met een serviceovereenkomst op maat van uw bedrijf houdt B-Close uw heftrucks en ander rollend materieel operationeel. Goed onderhouden toestellen gaan een stuk langer mee, maar ook zonder servicecontract kan u bij problemen rekenen op B-Close. De dispatcher stuurt zo snel mogelijk een technicus langs om u verder te helpen. B-Close heeft een grote voorraad van - alleen goedgekeurde – onderdelen en wisselstukken. Mocht een onderdeel toch niet voorradig zijn, dan is dit via het Europees distributiecentrum van Hyster in Nijmegen (Nederland) binnen de 24 uur beschikbaar.    

Kurt Boudt: “We hebben meer dan 125 technici in dienst. We maken ons sterk dat we een van de Belgische bedrijven met de meeste monteurs zijn in onze sector. We vinden het belangrijk om het hele land te ‘coveren’, zodat we overal een vlotte, lokale service kunnen geven.” 

Wilt u meer weten?

B-CLOSE