Dankzij ESC nu ook Business Intelligence binnen handbereik van kmo’s

Business Intelligence, het verzamelen van data over uw handelsactiviteiten en -processen om deze om te zetten in nuttige en concurrentiële bedrijfsinformatie, is niet langer het privilege van grote ondernemingen. ESC ontwikkelde de generieke business intelligence tool BI Power Pack. Hiermee kan je met 4 handige standaard rapportensets snel waardevolle inzichten in je bedrijfsgegevens verwerven.

Als technologiepartner ontzorgt ESC middelgrote kmo’s volledig op vlak van digitalisering. ESC doet dat met drie pijlers. In de eerste plaats is dat door het inrichten van een modern workplace. Denk aan samenwerkingsoplossingen in de cloud, cybersecurity, bellen met Microsoft Teams… Daarnaast bouwt ESC bedrijfssoftware, zoals ERP-, CRM en oplossingen op maat aan de hand van Microsoft Dynamics 365 en Power Platform. De derde pijler helpt ondernemingen met hun digitale strategie, e-business e-commerce.

Business Intelligence van ESC

Marketing manager Sven Bries: “We zien vandaag een duidelijke trend waarbij kmo’s de data die ze vergaren via hun systemen en slimme producten (IoT) gaan analyseren om de resultaten daarvan vervolgens in te zetten voor de verbetering van hun bedrijfsprocessen en service. Het gaat om gegevens van uw verkoop, uw aankoop, uw webshop, uw CRM, uw WMS, uw productie,… Door deze met elkaar te verbinden, krijgt u een blik op de toekomst van uw bedrijf. Ziet u bijvoorbeeld op uw webshop voor een bepaald product een stijgende interesse, dan kan u uw productie daar verder op afstemmen. Het mooie is dat een Business Intelligence oplossing niet langer meer weggelegd is voor multinationals.”

ESC ontwikkelde met name BI Power Pack. Daarmee beschikt u over vier sets aan rapporten die u op uw data kan loslaten en die voor middelgrote kmo’s zeer relevant zijn. Het gaat om een Sales Set, een Aankoop Set, een Voorraad Set en een Finance Set.

BI Power Pack is ontwikkeld op basis van Microsoft Power BI. Dat is een krachtige Business Intelligence tool waar talloze softwares en databronnen aan kunnen gekoppeld worden.

Uw ervaring en intuïtie gecombineerd met BI

Sven Bries: “Hoe nieuw of hoe oud uw bedrijfsoplossing ook is, we kunnen ze altijd aan BI Power Pack koppelen. Vervolgens kan u vanaf elk device rapporten opvragen en bouwen op maat van uw bedrijf. We geloven bij ESC zeer sterk in de toekomst van MS Power BI. Heel makkelijk en snel kan u aan BI Power Pack Artificial Intelligence modellen koppelen. AI helpt om uw data nog beter en toekomstgericht te analyseren.”

“Vanuit buikgevoel en intuïtie ondernemen wordt vandaag alsmaar moeilijker. De wereld wordt steeds complexer en we krijgen te maken met tal van onverwachte factoren. Zoals de tanker die het Suez kanaal blokkeerde, de coronapandemie, het conflict in Oekraïne,…

Voor strategische beslissingen wordt het belangrijk om uw ervaring en ondernemersintuïtie te combineren met data die u onderwerpt aan Business en Artificial Intelligence.” (NV)

ESC, T 09 329 93 06
info@esc.be
www.esc.be

Wilt u meer weten?

ESC

Bekijk de socials