Evenementenpartner Dazzle Events: “Wij helpen u graag verder”

Als bedrijfsleider weet u ongetwijfeld dat beleveniscommunicatie in onze hedendaagse informatiemaatschappij een van de communicatiemiddelen bij uitstek is om uw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. Dazzle Events helpt u graag bij het organiseren van een opvallend en doeltreffend event.

Een internationaal tornooi voor zo'n tweeduizend gamers organiseren in een Europese hoofdstad, volledige logistiek inbegrepen? Een 110 kilogram zware en perfect gekoelde slagroomtaart met een diameter van twee meter versnijden en uitdelen aan het station van Rotterdam én tegelijkertijd eenzelfde taart aansnijden aan het station van Antwerpen? Een nieuw computergame aan de pers voorstellen op een autokerkhof, waarbij het zelfs letterlijk knalde? Danny Brosens en Wouter Maenhaut van het evenementenbureau Dazzle Events draaien hun hand er niet voor om. Wouter Maenhaut: "Met Dazzle Events staan we in voor de creatieve organisatie van A tot Z van alle evenementen, groot en klein, waarbij we uiteraard volledig rekening houden met de wensen en het budget van onze klanten.

Dazzle Events wordt evenzeer gevraagd om een ondersteunende of assisterende rol op te nemen en onze klanten op weg te helpen met een creatief idee, of met informatie rond veiligheid, wetgeving,... Een evenement mag best spectaculair zijn, maar dat is niet noodzakelijk om impact te realiseren. Het belangrijkste in het verhaal is dat uw boodschap overkomt bij uw doelgroep en dat er nadien nog over gesproken wordt. " Praktisch Wat u moet doen wanneer u een evenement wil organiseren?

Danny Brosens: "Wanneer u nog maar met de idee speelt iets op het getouw te zetten, kan u eigenlijk best al contact opnemen. We bekijken dan vrijblijvend of uw idee realistisch en haalbaar is qua budget en timing. Hoe vroeger u aan de organisatie kan beginnen, hoe juister en gerichter het evenement uitgewerkt kan worden."