Event- en communicatiemanager Harold van der Kraan:“Events zijn een deel van de totale communicatie van uw bedrijf”

Event- en communicatiemanager Harold van der Kraan (38), zaakvoerder van start-up Smooth Communication, kijkt met vertrouwen naar 2018. Hij kan immers terugblikken op een succesvol eerste jaar waarbij hij al een aantal zeer mooie referenties kan voorleggen. Smooth Communication verzorgde o.a. de hospitality op de final 4 van de European Hockey League, op de Libelle Winterfair, op de VIP-vooropening van de Boekenbeurs, op diverse evenementen van Volvo Scancar, op de opendeurdag van KBC regio Noord-Antwerpen,… en is vaste partner hospitality van het Elzenveld congrescentrum.

Harold van der Kraan: “Smooth Communication is een dik jaar geleden opgericht met een drievoudige dienstenaanbod. We zijn uw partner bij de organisatie van uw evenementen en feesten, we leveren hiervoor goed getraind personeel en we staan u bij in uw communicatie, zowel offline als online, waarbij we veel aandacht hebben voor de nieuwe media.

In dit nieuwe jaar willen we nog meer inzetten op event management. Corporate events vormen een onderdeel van de totale communicatie van uw bedrijf. Smooth Communication verliest daarom nooit de link met de strategie van uw bedrijf uit het oog en speelt daar perfect op in. U kan op ons niet alleen beroep doen voor de organisatie van uw event, productlancering, feest, congres,… maar ook voor de omkaderende communicatiecampagne.

Smooth Communication besteedt veel aandacht aan de opleiding van het personeel waarop u beroep kan doen. Het gericht inzetten van het juiste personeel op corporate events draagt mee het positieve imago van uw bedrijf uit.

Natuurlijk is Smooth Communication er ook voor al uw andere communicatie in woord en beeld, op papier, maar ook op het internet. Het enthousiaste team jonge medewerkers van Smooth Communication voelt zich thuis op social media en zorgt ervoor dat u op het wereldwijde web snel gevonden wordt.”

Voor Harold van der Kraan persoonlijk wordt 2018 ook het jaar dat hij aan de Universiteit Antwerpen zijn master ‘Visuele Communicatie en Film’ afrondt, een vervolmaking van zijn studies ‘Communicatie’.