Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional,en nu ook Jeep en Abarth. Nieuw gebouw ondersteunt expansie van Garage De Linde

Het team van Garage De Linde neemt op 31 maart zijn intrek in de gloednieuwe garage aan de Boomsesteenweg 54 te Aartselaar, op de hoek met de Bist, op een boogscheut van de oude locatie. De nieuwe stek is een moderne, eigentijdse garage met flink wat meer ruimte die de De Linde toelaat om verder door te groeien. “We hebben nu eindelijk een grote parking, een modern atelier én een toonzaal met voldoende ruimte om onderdak te bieden aan onze bestaande merken én aan onze nieuwe merken Jeep en Abarth”, stelt een tevreden Carl Matheussen.

Garage De Linde werd in 1962 opgericht door Charles Matheussen, vader van Carl. Het bedrijf is vandaag nog steeds voor honderd procent in handen van de familie. Charles koos destijds voor het Italiaanse automerk Fiat en in de loop der jaren vervoegden ook Lancia en Alfa Romeo het aanbod. Carl Matheussen: “We specialiseerden ons tevens in de bedrijfswagens van Fiat en verkregen het label ‘Fiat Professional Key-dealer’.”

 

Op de nieuwe locatie beschikt garage De Linde over een grote overdekte parking, een dakparking, een modern atelier en een ruime showroom. Carl Matheussen: “Het atelier telt niet minder dan negen hefbruggen waardoor we zeer efficiënt kunnen werken en de toonzaal is ruim genoeg om de nieuwe modellen van Alfa Romeo en van de 500-familie van Fiat, die in de loop van 2015 uitkomen, een mooi plaatsje te kunnen geven.”

Nieuw merk Jeep

Carl Matheussen: “We verdelen nu ook het gamma Jeep, een merk waarvan we veel verwachten. Met de nieuwe Jeep Cherokee en de nieuwe Jeep Renegade die recent op de markt zijn gekomen, wordt Jeep als premium-brand ook erg interessant en toegankelijk voor de fleetmarkt. Deze beide modellen hebben een zeer beperkte CO-uitstoot.” (NV)