Fiat Professional, voor elke transportbehoefte een oplossing. Garage De Linde, perfect uitgerustvoor Fiat bedrijfsvoertuigen

Zaakvoerder Carl Matheussen van Garage De Linde heeft bij de verhuis naar de nieuwe vestiging enkele maanden geleden veel aandacht besteed aan de gebruikers van de Fiat Professional bedrijfsvoertuigen. Ze vinden in de showroom een speciale corner met de nieuwste bedrijfsvoertuigen, het atelier is uitgerust met extra zware hefbruggen en aangepaste testbanken om ze te onderhouden en te herstellen, een aantal mecaniciens is speciaal opgeleid voor Fiat Professional en op de dakparking kan u rustig de grote stockvoorraad bedrijfsvoertuigen en bestelwagens bekijken. De recente indiensttreding van Timothy Thues, dedicated Fiat Professional adviseur, maakt de service voor professionele gebruikers compleet.


De veelzijdige Fiat Professional Ducato

De Ducato is de meest veelzijdige bestelwagen uit het gamma Fiat Professional bedrijfsvoertuigen.

Hij is verkrijgbaar in meer dan 2000 varianten en uitvoeringen, met acht laadruimtevolumes, van 8 tot 17 m³. Naast de Ducato bestelwagen met zijn royaal volume en groot laadvermogen is er de Ducato Crew Crab, ontworpen om manschappen te vervoeren. De Ducato Pick-up kan ook uitgerust worden met een driezijdig kantelbare laadbak. De Fiat Professional Ducato kan het laatste brandstofverbruik in zijn segment voorleggen met slechts 5,8 l/100 km met de 130 Multijet II Euro 5+ motor. Met ‘Start&Stop’ neemt het brandstofverbruik met 15% af. Slechts om de 48.000 km heeft de Ducato onderhoud nodig.