Flexibiliteit, veiligheid, rendement en kwaliteit in één Truck Center Mercedes-Benz Antwerpenlanceert nieuwe Vito

Sinds een week of drie staat de nieuwe Vito bestelwagen in de showroom van Truck Center Mercedes-Benz Antwerpen te blinken. De specialist in bedrijfsvoertuigen zet hiermee maximale veelzijdigheid, comfort en de steeds betrouwbare Mercedes-Benz kwaliteit in de markt. “De nieuwe Vito is de eerste bestelwagen die Mercedes-Benz ook met voorwielaandrijving heeft uitgerust. Daarnaast blijft hij uiteraard beschikbaar met achterwielaandrijving en als 4x4”, vertelt gedelegeerd bestuurder Raf Gielis.

De Research & Development-afdeling van Mercedes-Benz heeft de jongste tijd niet stilgezeten. Sales manager Anthony Neut: “Op nauwelijks twee jaar tijd is het volledige gamma bestelwagens vernieuwd. In 2012 verscheen de Citan op de markt, in 2013 mochten we de nieuwe Sprinter verwelkomen, in juni van dit jaar lanceerde Mercedes-Benz met de nieuwe V-Klasse zijn nieuwe monovolume en nu is er dus de nieuwe Vito. Daarmee ronden we een veelbelovend productoffensief af.”

Het gemiddelde verbruik van de nieuwe Vito is 5,7 liter brandstof per 100 kilometer en daarmee is hij minstens 20% zuiniger dan zijn voorganger. Hij biedt talrijke innovatieve hulp- en veiligheidssystemen, waaronder de Attention Assist en de standaard zijwindassistent. De Vito heeft ook een ruimere vormgeving gekregen, inclusief verbeterde ergonomische zetels en tal van handige opbergvakken. Ten opzichte van de vorige reeks bieden de modellen met voorwielaandrijving tot 120 kg meer laadvermogen. Als u niet alleen lading, maar ook personen wil vervoeren, is de nieuwe Vito Mixto met zijn gedeeltelijke beglazing, zijn makkelijke instap en zijn eenvoudig aan te passen zitconfiguratie ideaal. U kan met de Vito Mixto tot zes personen vervoeren.

Kom het gamma bestelwagens zelf ontdekken. Onze gespecialiseerde bestelwagen verkopers staan u graag te woord. Bovendien garandeert onze permanente 24u service u ook alle hulp onderweg om pech snel te verhelpen.

Mercedes-Benz Trucks

Naast bestelwagens is Truck Center Antwerpen ook de thuis van de vrachtwagens van het merk met de ster. Lang voor de wettelijke verplichting omtrent de Euro VI-normering, bracht Mercedes-Benz voertuigen op de markt die al aan de nieuwe Euronorm voldeden. “Dit maakt dat wij ondertussen niet alleen veel ervaring met onze nieuwe trucks hebben opgebouwd, maar ook dat ze bevestigen wat ze beloven: een uitstekende Total Cost of Ownerhsip waarin het gunstige verbruik een zeer belangrijke rol speelt. Ook hier staan onze gespecialiseerde truckverkopers en onze toegewijde technici u graag te woord. Het spreekt voor zich dat wij alles inzetten op professionalisme. Onze permanente 24u service met mobiele werkplaats rukt uit wanneer een transporteur ons nodig heeft.”

Strategisch interessante inplanting

Truck Center Antwerpen, in ’t kort TCA, is onderdeel van de groep Mercedes-Benz Antwerpen, die drie vestigingen telt. De garages in Borgerhout en Schilde focussen op de personenwagens en bestelwagens van Mercedes-Benz, terwijl TCA dealer is van de bestelwagens en de trucks.

Gedelegeerd bestuurder Raf Gielis kan rekenen op een enthousiast, vakkundig en servicegericht verkoopteam dat geleid wordt door sales manager Anthony Neut, die ondertussen meer dan negen jaar ervaring bij het merk met de ster heeft opgedaan. TCA huist sinds 2007 op Antwerpen-Linkeroever, op een boogscheut van de E17 en de Antwerpse Ring. Vlot bereikbaar dus, voor zowel havenvervoer als voor bestelwagens uit het centrum van de stad. (NV)