Forganiser HR haalt grote onderscheiding aan “The Founder Institute”

ForganiserTM HR, de handige (en kostenbesparende!) online plannings- en beheerstool voor al uw flexibele medewerkers heeft grote onderscheiding gehaald aan The Founder Institute, een begeleidingsprogramma ontstaan in Silicon Valley voor start-ups van een technologisch product. Forganiser is een creatie van Festen (gerenommeerd people agency) en Interhost Solutions (netwerkbeheer & software ontwikkelaar). Zaakvoerders Sebastian Rummens (Festen) en Filip Smet (Interhost Solutions) mogen zich verheugen op een leerrijk bezoek op de hoofdzetel in Silicon Valley.

Filip Smet:Uit een poule van 65 geselecteerde deelnemers zijn wij samen met 5 andere projecten afgestudeerd aan de Founder Institute. Founder Institute besteedt meer aandacht aan de kandidaten dan puur alleen aan hun idee. Dat maakt het extra boeiend, want een start-up staat of valt met de kwaliteit van zijn mensen.

People agency Festen is uw geknipte partner voor de levering van uw catering- of festivalcrews en/of uw brand ambassadors.

Sales & accountmanager Gary Fernandes: “We beschikken over een groot eigen bestand met cateringpersoneel dat de juiste vaardigheden in de vingers heeft en festivalmedewerkers waarmee we de bars op uw festivals van A tot Z kunnen organiseren. Festen heeft uiteraard ook de juiste profielen in huis om uw bedrijf, merk of product op een positieve en professionele manier in de kijker te zetten.

Sebastian Rummens: “Onze projectmanagers en maîtres scherpen voortdurend de serveerskills van uw medewerkers aan met een doorgedreven opleiding. Ze zorgen voor een waterdichte planning en kiezen op elk moment de juiste persoon voor de juiste plaats.

Festen zal dit seizoen al zeker de crews leveren voor het Summerfestival, Laundry Day en het Ostend Beach Dance Festival. Ook Bocadero en de Casablanca Zomerbar schonken opnieuw hun vertrouwen aan Festen. Deze twee laatste kozen ervoor om met Forganiser Premium te werken.

Gary Fernandes: “Door de afhankelijkheid van het weer kunnen er dagelijks (grote) schommelingen in flexwerkers zijn. Bocadero realiseerde vorig jaar een besparing van 10% op de loonkost door met Forganiser te werken.

Op het platform Forganiser kunnen kandidaat flexibele werknemers een profiel aanmaken en kan u als organisator van evenementen, feesten, festivals,… of als zaakvoerder van een cateringbedrijf heel gebruiksvriendelijk een personeelsplanning opmaken.

Sebastian Rummens: “Forganiser matcht de juiste profielen en maakt automatisch de planning op zonder dat er nog moet getelefoneerd, gemaild of ge-SMS’t worden. Zo blijven de overheadkosten miniem. U kan ook zelf een account aanmaken zodat u ook zelf uw personeel kan inplannen. Ook de loonverwerking gebeurt automatisch.

Via een link op uw website kan u indien gewenst een eigen pool van flexibele werknemers samenstellen.

Gary Fernandes: “Geïnteresseerde flexibele werknemers solliciteren in dat geval ‘rechtstreeks’ bij uw bedrijf. Deelt u uw pool met die van Festen, dan krijgt u een groter aanbod aan kandidaat-werknemers.

Forganiser is niet alleen interessant voor grote evenementen en festivals, maar ook voor restaurateurs en horecabedrijven.

Sebastian Rummens: “Café ’t Schoon Verdiep dat momenteel in het Antwerpse Stadhuis is ingericht, was de eerste horecazaak die voor zijn personeelsplanning met Forganiser werkt.

Wist u dat Festen ook uw partner is voor Event Logistics? Van bemeubelde tenten over glazen, borden, servetten,… tot tapkranen. Festen bestelt en installeert alle materialen en neemt de logistieke opvolging ervan voor zijn rekening. (NV)