FURBO: veelzijdige opleidingen, dynamische trainingen

Ronald en Ellen hebben een groot gezin onder hun vleugels. Met dezelfde passie en warmte waken ze ook over de veiligheid en het welzijn van hun klanten. Met opleidingen op maat en juridische bijstand en raad is het polyvalente paar de partner bij uitstek voor een veelzijdige en dynamische dienstverlening bij kmo’s.

Furbo, een flexibele turbo

Ellen en Ronald namen 5 jaar geleden een bedrijf over. Ze doopten het Furbo, Italiaans voor slim, omdat ook smartanalyse in hun dienstenpakket zit. Hun geesteskind deelt heel wat eigenschappen met hun echte kinderen: het groeit als kool en staat stevig op eigen benen. De omzet verdubbelde op vijf jaar en de groei zet zich gestaag door.

“Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn de krachtige motor van deze groei. Vooral die soepelheid wordt bijzonder gewaardeerd: in overleg met de klant bepalen we de eindbestemming, maar we sturen met plezier bij in de loop van het traject. Uiteraard kunnen we onze belo­ftes alleen waarmaken dankzij een sterk professioneel én flexibel team.”

Polyvalente preventie en assistentie

Ronald en Ellen zijn allebei bijzonder praktisch ingestelde mensen, die de diensten die ze aanbieden ook echt in de vingers hebben. Ronald praat niet alleen over preventie, hij is ook echt aan boord als preventieadviseur bij een aantal ondernemingen. Ellen staat voor accuraat en snel juridisch advies, met praktische en haalbare oplossingen.

Partner voor kmo’s

Furbo verenigt als bedrijf de eigenschappen die een tandem zo uniek maken: de twee zaakvoerders vertrouwen blindelings op elkaar en ze zijn snel op bestemmingen die alleen via smalle paadjes bereikt kunnen worden. Die tweede ‘eigenschap’ zinspeelt op de rol van Furbo als preferentiële partner voor kmo’s. Kmo’s hebben heel wat wettelijke verplichtingen en kiezen voor die onbekende opdracht meestal voor een bekende, grote onderneming.

Dat is een keuze voor de ‘conform zone’ maar tegen de comfort zone, want op de drukke snelweg tussen de kmo’s en hun ‘steunpunten’ is er vaak stilstaand verkeer in beide richtingen, met logge en dure oplossingen als resultaat. Furbo biedt een attractieve alternatieve route: “Doordat we complementair zijn, kunnen we kmo’s een vrij volledig pakket aanbieden. Die dienstverlening is snel, praktisch, flexibel en betaalbaar.

De focus ligt steeds op preventie: we trachten laagdrempelig te sensibiliseren en te faciliteren, met opleidingen én oplossingen die ook voor kleine bedrijven haalbaar en betaalbaar zijn.”

Proactief, interactief en actief aanbod voor de kmo

“Eerst laten we de klant uitvoerig aan het woord en pas dan komen we op zijn vraag mee aan boord. Ook dan is er permante interactie tussen alle betrokkenen en we bieden tools aan om problemen te voorkomen of bij de wortel aan te pakken. Furbo komt niet blussen, maar legt uit hoe je brand kan vermijden en hoe je de brandslang moet bedienen.”

“Sommige bedrijven belanden bij ons omdat het wettelijk moet, maar zij worden vaste klanten omdat ze ervaren wat onze dienstverlening voor hen doet. We staan voor snel en klantgericht maatwerk, een streven dat veel kmo’s zelf hoog op de agenda zetten.“

Ronald Franck: Furbo Safety - Furbo Medical

Furbo Logistics - Furbo Materials - 0475 62 09 21

Ellen Pensaert: Furbo Legal - 0471 70 06 96

Wilt u meer weten?

Furbo