Groen voor Bedrijven, dé partner voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Stijlvolle groenstructuren, snelheid van handelen en maatwerk en ontzorgen zijn de kernbegrippen van het team van Filip Engels. Welkom in de wereld van het schoffelen en wieden, blokgroen en voorjaarsbloeiers.

Met ruim 35 jaar ervaring zorgt Groen Voor Bedrijven voor de realisatie en onderhoud van groen voor particulieren en bedrijven in heel België. Het Bedrijf profileert zich als een allesomvattende ‘groenontzorger’.

Groenoplossingen voor bedrijven

Bedrijfsgroen dat functioneel is aangebracht zorgt ervoor dat een onderneming als een aangename omgeving wordt ervaren. Groen Voor Bedrijven kan uitpakken met unieke ontwerpen voor grote en kleine bedrijven. Het groenbedrijf in Hoevenen zet creatieve en werkbare ontwerpen op papier die tegelijk rekening houden met een haalbaar onderhoudsbudget. Het handelsmerk: spelen met kleuren en structuren, geïntegreerd in de leef- en werkomgeving.

Kwekerij buxussen

Groen Voor Bedrijven beschikt over een eigen kwekerij,  ‘De Roode Hoeve’ in Kapellen. Deze 10 hectare grote plantenkwekerij, gelegen aan het natuurgebied Het Rood, beschikt over een uitgebreide collectie buxussen, grassen, meerstammige heesters en bomen met dat maatje meer.

Hoe dakterrassen aanleggen?

In steden zijn ruimtes voor tuinen vaak schaars, waardoor een dakterras vaak de enige mogelijkheid is om een tuingevoel te hebben. Groen Voor Bedrijven heeft zich voor de aanleg van dakterrassen vele technieken en systemen eigen gemaakt om zo dakterrassen te ontwerpen. Mede voor de inrichting van dakterrassen werkt Groen Voor Bedrijven onder meer samen met  WALFILii, een bedrijf dat kleurrijke, op maat gemaakte metalen en cortenstalen plantenbakken produceert.

Snelle interventies

De kleinschalige structuur van Groen Voor Bedrijven zorgt voor korte lijntjes met de klant, en snelle interventies. Groen Voor Bedrijven heeft door de jaren heen een landelijk netwerk uitgebouwd met ervaren onderhoudsexperten en adviseurs, zodat ontwerp, aanleg en onderhoud binnen afgesproken budgetten en timings gebeuren.