Grootste vakbeurs in de sector in de Benelux, ‘Passioneel’ programma voor jubileumeditie Transport & Logistics

De vier hallen van Antwerp Expo vormen op 22, 23 en 24 september 2015 het decor van de tiende editie van de vakbeurs Transport & Logistics. Onder het motto ‘Passion for Logistics’ wordt Transport & Logistics met zijn driehonderd interessante standhouders, zijn boeiende keynote sprekers en zijn informatieve panelgesprekken en conferenties de place to be voor iedereen die actief is in de sector. Op Transport & Logistics zal dit jaar bovendien voor het eerst het Enterprise Europe Network neerstrijken met een B2 Match Event. Registreer u snel voor een bezoek aan de beurs én schrijf u in voor het B2 Match Event wanneer u uw grenzen letterlijk wil verleggen en op zoek bent naar buitenlandse partners, samenwerking, financiering,…

Bij het ter perse gaan van deze kmo-insider dienden nog enkele keynote sprekers hun deelname aan Transport & Logistics te bevestigen, maar de organisatoren konden toch al een fameuze tip van de sluier van het programma oplichten, een programma dat boeiend oogt en met veel passie werd samengesteld.

Marketing event manager Bianca Peeters: “Onze slogan dit jaar is ‘Passion for Logistics’ en die benaderen we elke dag vanuit een andere invalshoek: Passion for People, Passion for the Planet en Passion for Technology.”

Passion for the Planet is dé dada van Gunter Pauli, de voormalig oprichter en bedrijfsleider van Ecover en vandaag groot voorvechter van het concept ‘Blauwe Economie’. Hij zal op de tweede dag een presentatie gegeven.

Bianca Peeters: “Deze presentatie wordt gevolgd door een toelichting van de Haven van Antwerpen over het nieuwe impulsprogramma waarbij bedrijven, maar ook starters, subsidies kunnen verkrijgen wanneer zij maatregelen nemen om de CO2-uitstoot en fijn stof te verminderen. Zeer interessant om bij te wonen, want het gaat om belangrijke budgetten.”

Havendebat en congres wegvervoer

Als bezoeker van Transport & Logistics kan u op de tweede dag een groot havendebat, georganiseerd door NT Publishers bijwonen en op de derde dag, onder het thema Passion for Technology’, organiseert NT Publishers een conferentie over wegvoer waarbij het thema ‘big data’ zal behandeld worden. WDP richt op de derde dag een boeiend seminarie in.

B2 Match Event

Transport & Logistics is trots gastheer te kunnen zijn voor een B2 Match Event van Enterprise Europe Network. Op 22 september geeft het Enterprise Europe Network u de mogelijkheid om bilaterale ontmoetingen te hebben met interessante potentiële zakenpartners van over heel Europa en Canada. Zoekt u nieuwe klanten, partners of financierders voor uw bedrijf? Zoekt u potentiële partners voor onderzoek en ontwikkeling voor uw bedrijf? Wil u uw innovatie een boost geven? EEN zorgt voor efficiënte ontmoetingen en cross-border contacten. Registreer u snel via de website van Transport & Logistics.

Prijsuitreikingen

Bianca Peeters: “Op de beurs worden ook enkele prijzen uitgereikt. Zo is er op de eerste dag de uitreiking van de Short Sea Shipping Award, een prijs die overhandigd zal worden door Vlaams minister van mobiliteit Ben Weyts (N-VA) en op dezelfde dag worden ook de Gazellen Transport & Logistics uitgereikt, een organisatie van Transportmedia en Trends Top.”

Houd de websites van Transport & Logistics (www.transport-logistics.be) en van kmo-insider (www.kmo-insider.biz) in het oog voor de bekendmaking van de andere keynote sprekers op de beurs. (NV)