Group-f, uw partner voor cleaning, dienstencheques en hoogwerkers

Het is buiten -2° wanneer we ons aan tafel zetten met Frank Hechtermans, zaakvoerder van Group-f en met zijn managing director Walter Schellekens. Een temperatuur waarbij je je heel goed kan inleven in de figuurlijke uitspraak die Hechtermans even later in het gesprek zal doen. “Waarom Group-f de voorbije jaren zo fors en gezond gegroeid is? Omdat onze achterdeur goed dicht is. Langs daar verliezen we bijna niks. Met andere woorden, ons commercieel team is zeer klein en dat is een bewuste keuze.”

Groeien naar 1500 personeelsleden en naar een omzet van 35 miljoen euro, dat behap je als zaakvoerder niet meer alleen. Managing director Walter Schellekens is sinds december 2016 de rechterhand van Frank Hechtermans. Samen werken ze aan een verdere, continue uitbreiding van Group-f.

Frank Hechtermans: “We willen op een professionele manier meer procesmatig beginnen werken, zonder het grote voordeel uit het oog te verliezen dat we als familiebedrijf hebben, nl. korte lijnen onderhouden met onze klanten en snel beslissingen kunnen nemen.”

Om te groeien, moet er ook fysiek plaats zijn, en in mei jl. deed zich de opportuniteit voor dat de unit naast de hoofdzetel van Group-f vrij kwam, waardoor de kantoorruimte en opslagruimte in oppervlakte verdubbelden. Tegelijkertijd uniformiseert Group-f de bedrijfsstijl van zijn drie divisies, met eenzelfde logo en kleur, waarmee de herkenbaarheid van de activiteiten verhoogd wordt.

Walter Schellekens: “Dat we over een ruime opslagplaats beschikken, is belangrijk voor onze hoogtewerkers. Die staan ’s nachts allemaal binnen, beschut tegen weer en wind. We opteren steeds voor kwalitatieve toestellen van Duitse makelij en besteden veel aandacht aan het onderhoud, met eigen technici. De toestellen zijn misschien iets duurder in aankoop, de TCO is lager. Immers, als je een toestel aan de andere kant van het land levert en er doet zich daar een probleem voor, is dat nadelig voor het kostenplaatje. Kwaliteitsvol materiaal trekken we vanzelfsprekend ook door naar onze cleaning en facility, gecombineerd met een correcte verloning van ons personeel.”

Group-f Cleaning, Facility en Hotel Services

Group-f zorgt overal in België voor brandschone kantoren en bedrijven door professioneel opgeleid en klantvriendelijk personeel. Walter Schellekens: “We luisteren naar uw noden en bieden geen standaardformules aan. Samen met u werken we een programma op maat uit. Wil u als hotelhouder graag dat we met bepaalde materiaalkarren werken? Dan kopen we die aan.”

Group-f Hoogwerkers Verhuur

Voor het uitvoeren van onderhouds-, reinigings-, herstellings-, renovatie- of schilderwerken op grote hoogte (van 14 tot 70 meter) kan u bij Group-f een of meerdere hoogtewerkers huren, met of zonder personeel. De hoogtewerkers van Group-f worden ook ingezet voor het onderhoud van windmolens.

Group-f Dienstencheques

Particulieren kunnen op Group-f beroep doen voor poets- en strijkhulp met de fiscaal aantrekkelijke dienstencheques. Group-f heeft kantoren in Aalst, Antwerpen, Asse, Berchem, Ekeren, Grobbendonk, Herentals, Kampenhout, Kontich, Kortenberg, Nijlen, Ninove, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout en Wijnegem.

Wilt u meer weten?

Group-f