Halil Cakmak garandeert correcte uitvoering opdrachten

Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector wil Halil Cakmak vandaag ook voor industriële klanten gaan werken. Hij nam enkele tijd terug de firma HDG Bouwwerken over en kon zich op die manier sterk positioneren op de markt. HDG Bouwwerken moet het vooral van dakwerken, renovatie en isolatie voor privéklanten hebben. “We willen in de toekomst evenwel ook voor ondernemingen gaan werken. Veel bedrijven hebben grote daken of zoeken aannemers voor industriële schoonmaakopdrachten. Wij zijn er graag toe bereid om onze diensten aan te bieden.”

De bouwsector is sinds kort weer in beweging gekomen. Na de opmerkelijke terugval van de afgelopen jaren is de conjunctuur weer opmerkelijk verbeterd. Ook bij HDG Bouwwerken uit Borgerhout voelen ze die ontwikkelingen aan. Halil Cakmak meent dan ook dat het moment gekomen is om meer initiatieven te nemen. “Ik heb vele jaren gewerkt in de bouw en heb er dus flink wat ervaring opgedaan. Eerst als werknemer, later als zelfstandige. Enkele tijd terug kreeg ik de kans om HDG Bouwwerken over te nemen. Wij hebben al die maanden goed gepresteerd en flink wat opdrachten afgewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat we nu als firma een bijkomende stap vooruit moeten zetten.”

De jonge ondernemer is het er in de toekomst om te doen om meer voor bedrijven te gaan werken. In de industrie is ongetwijfeld heel wat ruimte om de expansie van de afgelopen jaren verder door te zetten. Veel daken ook die aan isolatie of renovatie toe zijn. HDG Bouwwerken plaatst zelfs zonnepanelen. De firma kan tevens industriële schoonmaakopdrachten aan. “Ik ben ervan overtuigd dat we op die manier ons aanbod in de markt kunnen verruimen en dat we dan ook meer ploegen zullen kunnen inzetten.”

Turkse ondernemers in de bouw hebben alvast een uitstekende reputatie. De goede stielmannen zorgen voor zorgvuldig afgewerkte opdrachten en een uitstekende service. Halil Cakmak is eveneens van Turkse komaf maar van geboorte Belg. Hij is onderhand uitstekend geïntegreerd. Hij spreekt Nederlands zoals de besten.

Garanties

“De bouwmarkt is inderdaad heel erg concurrentieel,” zegt Halil. “Er is nogal wat aanbod. Maar wij hebben een heel eigen aanpak. Onze prijzen zijn alvast heel erg redelijk. Met HDG Bouwwerken garanderen wij onze klanten bovendien een uiterst correcte aanpak. Wij voeren de werken precies uit zoals overeengekomen, doen alles heel zorgvuldig en laten naderhand een propere bouwwerf achter. Onze garanties lopen over verscheidene jaren en we komen die ook na. Ik maak me sterk dat dat factoren zijn die klanten kunnen overtuigen. Zeker ook in de industrie.”

HDG Bouwwerken werkt vanuit Borgerhout in een brede straal van zowat 60 kilometer. Tot Gent dus zowat.