Halito! verzorgt online eventcommunicatie

Nogal wat bedrijven zetten in het licht van de feestdagen graag een eigen event op. Voor klanten, prospects, personeelsleden, leveranciers, .... Dat vergt flink wat organisatietalent. Haal rendement uit de investering met een doelgerichte online eventcommunicatie.

In de groei van de afgelopen jaren is de start-up zich gaan toespitsen op oplossingen op maat. Met Halito! werd een succesvolle software in de markt gezet die ondertussen in al meer dan 30 landen events heeft draaien.

Vooropgestelde targets en duidelijke afspraken met de betrokken partijen zijn bepalend voor het slagen van een event. Wie tijd te kort komt om de online eventcommunicatie uit te rollen, kan het beheer van de eventsite met een gerust hart overlaten aan Halito!.

“Onze software werkt in een vierstappenplan”, zegt Bart Van Zele, founder en owner van Halito!. “Het gaat erom in een eerste fase je doelpubliek te informeren over het geplande event. Gasten worden geënthousiasmeerd door een professionele, gepersonaliseerde en strakke eventsite . Ook social media kunnen worden geïntegreerd.”

Met het verspreiden van de uitnodigingen komt in een tweede fase een heuse e-mail en SMS-campagne op gang. Halito! verstuurt digitale toegangsbewijzen en engageert de account managers om hun netwerk in te zetten. Wie zich noodgedwongen verontschuldigt, krijgt de gelegenheid om in te schrijven op de komende events en op de nieuwsbrief.

Het geautomatiseerd registratieproces houdt alle gegevens nauwkeurig bij. Een proactieve en efficiënte aanpak ontzorgt de organisator gedurende de derde meest intensieve fase van een event. De organisator volgt de status van de inschrijvingen op dankzij real time statistieken en stuurt bij waar nodig. Betalingen worden systematisch gevalideerd, overboekingen worden vermeden dankzij de ingestelde limieten en de juiste relaties worden benaderd via de ingeplande e-mailcampagnes. Wie het communicatiepakket wil uitbreiden, kan nog tal van opties aan Halito! laten toevoegen: de aanmaak en de controle van badges, de netwerkmogelijkheden van een event app gedurende het event,....

Veiligheid

“Minstens even belangrijk is de beveiliging van de vele persoonsgebonden gegevens die via Halito! gegenereerd worden,” zegt Bart Van Zele. “Wij werken hiervoor samen met professionele partners en ambiëren binnenkort een ISO-certificaat.” (MB)