“Het optimaliseren van uw voorraad kan u snel veel geld opleveren”

Met de Slim4-software van Slimstock, toegevoegd aan uw bestaande ERP-systeem, optimaliseert u uw voorraad(beheer). U gaat uw voorraad kunnen verlagen, efficiënter kunnen werken en een hogere servicegraad kunnen realiseren, waardoor uw omzet stijgt en uw kosten dalen. U kan op de experten van Slimstock ook beroep doen om, los van Slim4, meer inzicht te krijgen in uw voorraadbeheer (samenstellen van uw assortiment, in- en uitfaseren van producten, bepalen van de minimumvoorraad,…).

Slimstock is Europees marktleider in voorraadoptimalisatie, actief in 40 landen.

Lieven Van Nuffel: “Onze voorraadoptimalisatiesoftware Slim4 gebruikt de gegevens uit uw ERP-systeem om daarmee een forecast op te stellen, zodat u beter zal kunnen aankopen en uw voorraadbeheer beter in balans zal krijgen. Gemiddeld realiseert u een voorraadreductie van 25%, gaat u 25% efficiënter werken en vermindert u de out of stocks met 25%.

Met Slim4 stapt u af van de begrippen minimum en maximum bestelhoeveelheid.

Lieven Van Nuffel: “Wij kijken welke producten er besteld moeten worden, en dan maken wij daar een forecast van een jaar voor, die maandelijks wordt gefinetuned aan de hand van een groot aantal parameters. Rekening houdend met de parameters, bekijken we wat economisch interessant is en u krijgt een helder overzicht van wat u best bestelt, wanneer en hoeveel.”

Met het geïntegreerde management by exception systeem komen de artikels waar statistisch iets fout mee is automatisch naar boven en hoeft u geen of weinig aandacht te besteden aan de overige artikels.

 

Wilt u meer weten?

Logo Slimstock

Slimstock