Hoe oud is uw website ondertussen al?

Ziet u zichzelf al naar een zakelijke afspraak vertrekken in een mantelpakje, een broek of een kostuum van een decennium geleden? “U zou er wat ‘gedateerd’ bijlopen en eigenlijk geldt dat evenzeer voor uw aanwezigheid in de virtuele wereld. Websites die al wat jaartjes op de teller hebben, communiceren op een manier die vandaag verouderd is en die minder interactie genereert”, stelt Sam Dierckx van Kingsberry Digital Agency. “Naast het hebben van een website met een hedendaagse look and feel is het ook belangrijk om in de virtuele wereld op verschillende plaatsen aanwezig te zijn, net zoals je dat in de echte wereld bent.”

Kingsberry Digital Agency is een one stop shop voor al uw online communicatie en marketing

Sam Dierckx: “Het is vandaag nog altijd belangrijk om informatie mee te geven via uw website, maar minstens zo belangrijk is het om de bezoekers van uw site aan te zetten tot interactie en contactname. Het is dus zaak om veel call to actions in te bouwen en niet alleen te steunen op uw contactknop bovenaan of onderaan de pagina.

 

Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat u gevonden wordt op het internet

Sam Dierckx: “Met alleen maar op één noot te spelen, maak je geen mooie muziek. Naast hoog scoren op Google door het op punt stellen van uw SEO, zijn er vandaag nog heel wat andere kanalen om uw bereik te vergroten. Kingsberry helpt u om een communicatie- en marketingplan op maat op te stellen en een interessante mix samen stellen. Zo zijn er online heel wat plaatsen waar mensen graag vertoeven. Zaak is om ervoor te zorgen dat u met uw advertentie ook op die plaatsen aanwezig bent. Dat kan u doen door gebruik te maken van Google Display. Deze tool heeft een groot bereik en vormt een goedkope manier van adverteren.

 

Een ander kanaal is remarketing

Sam Dierckx:Met remarketing krijgen mensen die uw website bezocht hebben de volgende dagen uw boodschap op hun scherm. Zo houdt u de aandacht van geïnteresseerde websitebezoekers nog even vast. Als goed campagnebeheerder zorgen we ervoor dat het aantal nutteloze vertoningen tot een minimum beperkt blijft.

Ook advertenties op Facebook, Twitter, YouTube, e-mail marketing,… behoren tot de mogelijkheden. Kingsberry Digital Agency adviseert u vrijblijvend. (NV)