Hotel Beveren stelt trots voor:Bu-Yo© Boost vergaderarrangement, uniek in België

Met trots stelt Hotel Beveren zijn nieuw Bu-Yo© arrangement voor, een vergaderarrangement, enig in ons land, waarmee uw seminarie, brainstormsessie, vergadering,… een gezonde dimensie krijgt. Het is immers bewezen dat voormiddagvergaderingen veel efficiënter verlopen dan namiddagvergaderingen, door de dip na de middaglunch. Het Bu-Yo© Boost arrangement voorziet in een smoothie bij aankomst, een gezonde lunch én net voor aanvang van de namiddagvergadering enkele eenvoudige Bu-Yo© oefeningen en tips, gegeven door professionele coaches zodat u fris en efficiënt verder kan vergaderen.

Hotel Beveren beschikt over 125 luxueuze hotelkamers en dertien multifunctionele zalen met daglicht, en uitgerust met de nieuwste technologie, geschikt voor drie tot duizend personen.

Head of Sales & Marketing Silvie Mollekens: “De catering voor uw evenementen en feesten kan à la carte afgesproken worden, maar u kan ook opteren voor een arrangement. Naast ons uniek, nieuw Bu-Yo© Boost arrangement hebben we nog twee interessante vergaderarrangementen, een basispakket, gebaseerd op een verzorgde sandwichlunch en een businesspakket, op basis van een buffet met soep, koude en warme gerechten en dessertjes.”

Originele zakenlunch

Hotel Beveren is ook een originele locatie voor uw zakenlunches.

General Manager Tim Van der Valk: “In ons loungy restaurant Ozzo serveren we vanaf 12 uur ook sushi, die live door onze sushi-chef wordt klaargemaakt en waarmee we een vermelding verdienden in de Gault & Millau. U kan ook terecht in onze Mangerie, waar onze kok een kwalitatieve Frans-Belgische keuken met wereldinvloeden bereidt. Onze restaurants zijn vanzelfsprekend ook toegankelijk voor niet-hotelgasten.”

Leuke arrangementen voor (personeels)feesten

Naast de bestaande formules heeft Hotel Beveren ook twee nieuwe arrangementen uitgewerkt voor (personeels)feesten.

Silvie Mollekens: “Met onze Soirée Rouge brengen we uw gasten als het ware naar Parijs en kunnen ze zich onderdompelen in de sfeer van de Moulin Rouge, compleet met casinotafels en danseressen met veel pluimen. Ons Loungy Concept is dan weer trendy en strak, met aangepaste verlichting en lounge muziek. Deze arrangementen hebben een zeer democratisch prijskaartje. Vanzelfsprekend is alles bespreekbaar en kan u ook feesten zoals u zelf wenst. Naast deze nieuwe concepten verzorgen wij ook al uw personeelsfeesten op maat. Wij bieden diverse cateringmogelijkheden zoals barbecue, diner aan tafel, buffetten, walking dinner,…

Boost, Body en mind, de nieuwe wellness in hotel Beveren

Hotel Beveren investeerde begin van dit jaar fors in een nieuw zwembad, een nieuwe fitnessruimte en een nieuw wellnesgedeelte met verschillende sauna’s, infraroodcabine, belevenisdouche, stoombad en relaxruimte.

Tim Van der Valk: “Onze hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad en de fitnessruimte. Toegang tot de wellness, een wellnessbehandeling of –arrangement kunnen ze aan de receptie bijboeken. Onze Boost(wellness) is een combinatie van natuurlijke elementen, prachtige architectuur en relaxte luxe, de moeite al om te komen kijken. Kortom onze ligging vlakbij de haven van Antwerpen in combinatie met ons volledige aanbod maakt ons uniek als mice accommodatie.”

Hotel Beveren is strategisch gelegen, dichtbij de haven van Antwerpen, vlakbij de E34 en de E17 en op slechts een kwartiertje van de stad Antwerpen. Het hotel heeft een grote gratis parking. (NV)