Ga all-in bij Van der Valk Hotel Gent

Wil je je business partners in een uitstekend hotel laten overnachten met all-in faciliteiten en services? Kies dan voor het Van der Valk Hotel Gent. Dat is niet alleen het grootste hotel van de stad. Het is ook perfect gelegen, vlakbij de autosnelweg en op enkele minuten van het standscentrum. Je partners kunnen er na een drukke werkdag ook genieten in de Spa, fitness en de stijlvolle restaurants, vertelt Marketing & Communicatie Coördinator, Naomi Quist.

Multifunctionele werkinfrastructuur

Met een etage die volledig gericht is op meetings en events en 12 tot in de puntjes uitgeruste en multifunctionele vergader- en receptiezalen en boardrooms, is Van der Valk Hotel Gent een ideale partner voor jouw bedrijf.

“We hebben de eerste etage ingericht op maat van businessklanten en bedrijven. Zo kunnen zij zich focussen op hun werk zonder gestoord te worden en tijd te verliezen met verplaatsingen tussen verschillende verdiepingen.

Op die eerste verdieping zijn er 3 boardrooms, die tot 9 personen kunnen accommoderen en 9 grotere ruimtes waar tussen de 10 en 155 personen kunnen plaatsnemen. Met multifunctionele wanden kunnen we de ruimtes uitbreiden tot een grote zaal van 450 personen.

Bovendien zijn al onze ruimtes tot in de puntjes uitgerust: van televisie en beamers tot audioapparatuur, airco, flipcharts, enzovoort. Ook voor hybride meetings en events hebben we alles in huis.”

Stijlvol overnachten in het grootste hotel van Gent

Na een dag van meetings en hard werk, moet je ook opnieuw rust vinden. Daarom investeerde het hotel in maar liefst 262 prachtige kamers op maat van zakelijke klanten.

“Zo bieden we slaapplaatsen voor maar liefst 600 personen. Je hebt de mogelijkheid om je zakenpartner(s) in een comfort kamer te laten overnachten. Daarnaast behoort ook een familiekamer, executive of deluxe kamer, suite,  één van de speciale suites (de pink & golden suite, jungle en family suites en presidential suite) of een rolstoelvriendelijke kamer tot de mogelijkheden.”

Culinair genieten en ontspannen

Tenslotte biedt Van der Valk Hotel Gent je ook de nodige ontspanningsmogelijkheden én culinair genot. Maak gebruik van de fitnessruimte of de Finse sauna, luxe douche, Turks stoombad en infraroodruimte in de Welada Spa. Schuif nadien lekker aan tafel in restaurant Cocotte of geniet in de Skybar Mr. Sato.

“In Cocotte vind je een pure, Europees-klassieke keuken met unieke gerechten en échte Van der Valk-klassiekers. We combineren dat met een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvol interieur. Bij de skybar Mr. Sato kan je dan weer genieten van een vast Aziatisch shared-dining met 360° panoramisch zicht op de stad Gent.”

Van der Valk Hotel Gent - Akkerhage 10 - 9000 Gent - T +32 (0)9 396 55 55 - info@gent.valk.com - www.hotelgent.be

Wilt u meer weten?

Van der Valk Hotel Gent

Bekijk de socials