Indoor & outdoor reclamebedrijf Imprenta. Want communiceren doet u niet alleen op papier

Allround reclamebedrijf Imprenta staat u met raad en daad bij om uw onderneming op de juiste manier in de kijker te zetten. Dit kan met belettering van uw etalage, uw gevel (ook 3D-letters), uw wagen,… en/of met reclamepanelen, spandoeken, spanframes, (beach)vlaggen, car wrap,… Imprenta heeft daarvoor een eigen 700 m² productiecenter, maar ook een eigen studio voor grafisch ontwerp én een eigen fotostudio voor productfotografie en beeldbewerking. Imprenta creëert, produceert en installeert.

Imprenta is een van de weinige gouden Select Graphic Providers van 3M en ook 3M Prefered Car Wrap Company.

Zaakvoerder Steven Vollebergh: “In onze grafische studio ontwerpen we ook logo’s en huisstijlen, visitekaartjes, flyers, folders en advertenties en in onze fotostudio zijn we actief in productfotografie en packshots. Van een oude foto, een bijzondere affiche of een mooie tekening kunnen we een professioneel digitaal bestand maken met een resolutie tot 9000 dpi zodat dit heel groot kan worden afgedrukt zonder aan details in te boeten. We zorgen indien nodig ook voor fotoretouches.”

Voor de afdruk van foto’s beschikt Imprenta met fine-art-print, diasec®, chromaluxe®, slimframe, ledframe en print-on-plate over verschillende technologieën. Verschillende musea en kunstfotografen doen beroep op het bedrijf voor hun kunstfoto’s, maar (muur)grote foto’s zijn ook mooi in winkels, kantoren en (bedrijfs)interieurs,…

Imprenta produceert ook zelfklevend behangpapier en supermatte zelfklevers die rechtstreeks op de muur aangebracht kunnen worden.

De reclametak van Imprenta is ontstaan in 1982 met de oprichting van Van Bortel & C°. Met de overname vorig jaar van fotolabo ASAP Photographic Service, opgericht in 1992 en gespecialiseerd in fotoprint op groot formaat, veranderde de naam van het bedrijf in Imprenta. (NV)