Innovatief, kostenefficiënt en doeltreffend fleet management

DKV Euro Service, full serviceprovider in personen- en wegvervoer en logistiek, houdt de vinger aan de pols van de technologische vooruitgang in de sector. Het bedrijf zet binnen afzienbare tijd twee nieuwe, zelf ontwikkelde tools in de markt, de EETS-conforme DKV BOX EUROPE, waarmee uw chauffeurs met slechts één OBU (on board unit) heel Europa door kunnen rijden, en @HOME, @WORK & @ROAD, waarmee met één tankkaart het totaalverbruik van uw hybride en elektrische fleet nauwkeurig opgevolgd en afgerekend wordt.

De introductie van de DKV BOX EUROPE in de Benelux gebeurt eerstdaags. Uw chauffeurs hebben hiermee nog maar één OBU nodig, waarmee ze heel Europa door kunnen en hun tolafrekeningen op ritniveau, op één overzichtelijke factuur, samengebracht worden. Updates in de tolsystemen van de verschillende lidstaten worden ‘over the air’ uitgevoerd, zonder dat u manueel moet tussenkomen.

Sales Team Manager Hans Cousserier: “Doordat de DKV BOX EUROPE een eigen ontwikkelde tolbox is, zijn wij ook zelf eigenaar van de data die verzameld worden. De gegevens, die op voertuigniveau geregistreerd worden, zijn daardoor zeer snel bij u, zodat u de kosten niet alleen heel accuraat, maar ook zeer snel kan door factureren. Hiermee onderstrepen we onze slogan ‘You drive, we care’.”

@HOME, @WORK & @ROAD

Later dit jaar wordt ook @HOME, @WORK & @ROAD van DKV Euro Service operationeel.

Hans Cousserier: “Heeft u elektrische of hybride wagens in uw fleet en laden uw werknemers deze thuis op, dan is de afrekening van de kosten vaak een administratief kluwen. Met het nieuwe systeem installeren we een module bij uw werknemers thuis, en indien nodig ook een of meerdere laadpalen bij u op uw bedrijf. Daarnaast kunnen uw werknemers natuurlijk ook aan de laadpalen onderweg hun wagen opladen.”

Met uw medewerkers rekent DKV het verbruik van het thuis opladen rechtstreeks af. De kosten van het verbruik worden rechtstreeks op hun rekening gestort. Als werkgever krijgt u een overzichtelijke factuur waarop u kan zien waar uw medewerkers getankt en/of opgeladen hebben, thuis, onderweg, op uw bedrijf.

Hans Cousserier: “Met onze e-charge app zien uw medewerkers in één oogopslag waar er laadpalen zijn, en hoe ze daar naartoe moeten rijden. Met de app kunnen ze ook een laadpaal reserveren. Om te laden hoeven uw medewerkers enkel de QR-codes op de paal en op hun DKV-kaart te scannen.”