Internationale treintickets voor Europese zakenreizen via NMBS Internationaal

Vrijwel alle Europese zakenreisbestemmingen zijn bereikbaar met de populaire vervoerders Thalys, Eurostar, ICE en TGV INOUI, of met de klassieke internationale IC-treinen. Via www.nmbs-internationaal.com/corporate worden internationale treintickets snel en makkelijk geboekt.

Internationale treinreizen

Via het handige digitale reserveringsplatform kunnen reizigers de treintickets voor hun zakenreizen boeken. Betalen doen ze pas aan het einde van de maand, op basis van één factuur.

Bedrijfsvoordelen treinreizen

Onder andere Thalys, Eurostar en ICE hebben interessante corporate programma’s ontwikkeld. De vervoerders geven bijvoorbeeld kortingen afhankelijk van het reisgedrag, de bestemming, het reisvolume,…

NMBS Internationaal heeft ook een eigen getrouwheidsprogramma, Greenpoints, waarmee reizigers punten sparen die nadien ingeruild kunnen worden voor gratis treintickets.

Ecologisch reizen

HST-reizen komen qua totale reistijd (all-in) in de buurt van vliegreizen en zijn een stuk ecologischer.

Accountmanager Julie Van Haesebroeck: “Reizen met ICE vanuit Brussel-Zuid naar Frankfurt-centrum is tot vier keer groener dan met de wagen en tot tien keer groener dan met het vliegtuig. Op de website ecopassenger.org kunnen reizigers opzoeken welk vervoersmiddel voor een bepaalde verplaatsing het meest ecologisch is.

Reizen met de trein is veilig

Zakelijk reizen met de trein is veilig, ook in Coronatijden. Alle vervoerders nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om de treinreis hygiënisch en verantwoord te laten verlopen. Zakenmensen die met de trein reizen, hebben een kortere check-in, arriveren vaak in het stadscentrum en kunnen aan boord gewoon doorwerken.

Meer info over het reserveringsplatform van NMBS Internationaal? Contacteer Julie Van Haesebroeck of een van haar collega’s op 02 528 27 06 of via corporate@belgiantrain.be.

NMBS Internationaal
www.nmbs-internationaal.com/corporate

Hallepoortlaan 40
1060 Brussel

T 02 528 27 06
corporate@belgiantrain.be

Wilt u meer weten?

Logo NMBS Internationaal

NMBS Internationaal

Bekijk de socials