Kärcher Center Autovak, ook voor (grote) schrob- en veegmachines

Wie de merknaam Kärcher hoort, denkt heel waarschijnlijk onmiddellijk aan hogedrukreinigers. Minder bekend is misschien het feit dat Kärcher ook al meer dan twintig jaar een uitgebreid aanbod aan professionele veeg- en schrobmachines, tapijtreinigers, en stof- en waterzuigers heeft, vanzelfsprekend van dezelfde uitstekende Kärcher-kwaliteit. “En met een zeer hoge servicegraad. We komen de machines volledig vrijblijvend ter plekke demonstreren”, stellen zaakvoerders Noelle Van Steenlandt en Paul Vercauteren.

Bedrijventerreinen, magazijnen, logistieke hallen, grote oppervlakken,… houdt u perfect netjes met de schrob- en veegmachines van Kärcher. Het team van Kärcher Center Autovak gaat samen met u na welke machine het meest aangewezen is: een zit- of handgeleide machine, met of zonder zuigfunctie, met een groot of een klein reservoir,...

Paul Vercauteren: “De schrob- en veegmachines zijn bovendien individueel configureerbaar volgens uw behoeften. Er kunnen andere zuigbalken of andere borstels op gemonteerd worden, en ze kunnen geleverd worden met onderhoudsarme batterijen, met of zonder reinigingsmiddelendosering, met of zonder automatische tankreiniging, met of zonder automatisch vulsysteem. De machines kunnen verder ook uitgerust worden met een veiligheidsdak, een zwaailamp, extra zijbezems die eerst het grove vuil ‘voorvegen’,…”

De medewerkers van Kärcher Center Autovak komen de toestellen graag vrijblijvend ter plekke demonstreren.

Noelle Van Steenlandt: “Alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden worden door onze mecaniciens in ons eigen atelier uitgevoerd of bij u ter plaatse. Onze technici zijn ervaren en worden voortdurend bijgeschoold. Is een machine niet 1, 2, 3 hersteld, dan kan u beschikken over een vervangmachine.”

Industriële stofzuigers en hogedrukreinigers

Naast schrob- en veegmachines heeft Kärcher voor het grotere werk ook industriële stofzuigers, stof- en waterzuigers, tapijtreinigers, onderdelen- en tankreinigers en vanzelfsprekend ook de professionele hogedrukreinigers met koud of warm water. Voor gespecialiseerde reinigingstaken, waar geen water aan te pas mag komen, zijn er de droogijsreinigers.

Het spreekt vanzelf dat Kärcher Center Autovak ook alle reinigingsproducten voor de Kärcher machines levert. (NV)