Keuleers: expert in verhuur van heftrucks en hoogwerkers

Keuleers is al decennialang expert in het verhuren van heftrucks, van hoogwerkers en van alle ander logistiek materieel, dit op korte of lange termijn en bemand of onbemand. Het bedrijf heeft een vloot van meer dan 700 toestellen en beschikt over eigen diepladers om de machines snel ter plaatse af te leveren. “Voor elke toepassing hebben we een geschikte oplossing op maat”, stelt zaakvoerder Mark Keuleers.

Zijn er piekmomenten in uw magazijnen of op uw laad- en loskade en heeft u tijdelijk nood aan extra heftrucks of containerhandlers? Heeft u logistiek materieel dat aan vervanging toe is of wil u uw machinepark graag uitbreiden? Organiseert u eenmalig een evenement, festival of beurs,… waarbij het een en ander moet opgebouwd worden? Het is altijd een goed idee om met Mark Keuleers en zijn team rond de tafel te gaan zitten en een oplossing op maat uit te werken.

Immens aanbod

Keuleers heeft een immens aanbod, dat bestaat uit alle types heftrucks (indoor, outdoor, diesel, elektrisch, LPG), alsook heftrucks voor ruw terrein en explosie beveiligde exemplaren in het kader van de Atex richtlijn. 

Daarnaast verhuurt Keuleers ook reachstackers, container handlers voor de behandeling van lege en volle containers, terminal trekkers (2x4 en ro-ro 4x4), hoogwerkers, verreikers en schaarliften.

Alle nodige voorzetapparatuur

Vanzelfsprekend heeft Keuleers ook alle speciale voorzetapparatuur in huis: kantelbare vorken, grijpers, klemmen,…

Zeer flexibel

Mark Keuleers: “We kunnen zeer snel inspelen op uw noden. Onverwacht enkele tientallen heftrucks nodig? Die leveren we prompt uit. Denkt u aan nieuw materieel dat u lange tijd wil gebruiken? Dan bekijken we samen met u welke toestellen de meest aangewezen zijn. Keuleers koopt deze vervolgens voor u aan, op maat van uw bedrijf. In dat geval gaat het om samenwerkingen van vijf jaar.”

Het bedrijf opteert steeds voor premiummerken en bij de huur van de toestellen wordt u volledig ontzorgd. 

Mark Keuleers: “Het onderhoud en de herstellingen zijn volledig inbegrepen en daarvoor hebben wij alle gespecialiseerde kennis in huis. We beschikken over een gemotiveerde ploeg onderhoudstechnici die met volledig uitgeruste servicewagens bij u ter plaatse komen.”

De servicewagens zijn als het ware ateliers op wielen. Alle nodige onderdelen en wisselstukken zijn aanwezig, tot persmateriaal voor hydraulische leidingen, stroomgeneratoren, compressors,… toe. Bij langlopende contracten kan er ook een technische dienst onside geïnstalleerd worden in de vorm van een complete onderhoudscontainer. Is er een probleem of defect dat ondanks alles niet opgelost of hersteld geraakt, dan kan u rekenen op een vervangtoestel.

Voor de bemande opdrachten stuurt Keuleers alleen goed geschoolde en vakkundige medewerkers uit. Dat Keuleers Lifttrucks niets dan kwaliteit in huis heeft en levert, wordt weerspiegeld in de VCA-certificatie die het bedrijf verdiende.

24/7 tot uw dienst

Keuleers Lifttrucks staat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 tot uw dienst. Materieel huren kan vanaf één dag. 

Ook aanwezig op Linkeroever

Keuleers heeft twee vestigingen, een in Aartselaar en een in Noord-Antwerpen, langs beide kanten van de Antwerpse ring, wat de mobiliteit van het bedrijf ten goede komt. Daarnaast is er een permanente aanwezigheid in het havengebied, zowel op Linker- als op Rechteroever. Snelheid en flexibiliteit zijn de codewoorden.

Meten is weten

Het gehuurd materieel kan, indien u dat wenst, uitgerust worden met een systeem voor vlootmanagement. De software verstrekt u tal van interessante gegevens waarmee u aan de slag kan gaan. Zo kan u zien waar uw heftrucks precies ingezet worden en wanneer en hoe lang ze worden gebruikt. U kan ook nagaan of er met de toestellen niet te ruw wordt omgesprongen en/of ze nergens tegenaan rijden. Dit systeem laat u tevens toen te bepalen wie er met welke toestellen mag werken. Uit de gegevens kan u bijvoorbeeld afleiden of er wel voldoende zuinig gereden wordt met de heftrucks.

Mark Keuleers: “Het spreekt vanzelf dat we de technische trends en nieuwe technologieën op de voet volgen.”

De geschiedenis van Keuleers gaat terug tot in 1965 toen Marks grootvader en diens broer, op zoek naar heftrucks voor hun houtbedrijf in Bonheiden, verdeler werden van de heftrucks van het Engelse merk Bonser. Vanaf 1969 worden de heftrucks ook verhuurd. Onder impuls van Marks vader wordt de verhuurafdeling verder uitgebouwd en in 1993 neemt Keuleers er materieel voor containerhandling bij. Mark Keuleers begon in 1999 in het familiebedrijf te werken. Na het onverwacht overlijden van zijn vader tien jaar geleden nam hij het roer van de onderneming over.