Keuleers heftrucks in Antwerpen: een enorm aanbod en uiterste efficiëntie

Het label ‘heftrucks’ dekt maar een heel klein stukje van het enorme en gevarieerde gamma bedrijfsmachines dat Keuleers aanbiedt. Met een park dat uit meer dan 800 machines bestaat kan het bedrijf alle mogelijke klanten snel en efficiënt bedienen. Een gedreven groep werknemers werkt het hele jaar door klokje rond: met een sublieme service en dito materieel tilt Keuleers uw bedrijf letterlijk en figuurlijk van de grond.

Machtige hoogtewerkers te huur

Op weg naar de afspraak met de mensen van Keuleers sta ik versteld van het gigantische gamma blinkend bedrijfsmateriaal. Indrukwekkend, wat ook kan gezegd worden van de manier waarop ik word onthaald. Ik had me voorzien op een ontmoeting met één man in pak, maar voel me bij het onverwachte, vriendelijke viertal veel beter op mijn gemak: Mark Keuleers, Petra Steenackers, Raoul Seghers en Peter Genar blijken prettige partners tijdens een geanimeerd gesprek. Van bij het begin is het duidelijk dat er bij Keuleers een enorm aanbod is aan materieel én dat de enthousiaste equipe zich zeer nadrukkelijk niet in de categorie ‘machines’ wil laten onderbrengen.
Bij Keuleers wordt er hard en gretig gewerkt, met elkaar en voor de klanten.

De succesformule? Machines op maat te huur de klok rond

Het hele team van Keuleers drijft op vakmanschap en goesting: een veeleisend verzoek van een klant is nooit een probleem maar altijd een uitdaging. Keuleers beschikt over heel wat troeven om een bijzonder uiteenlopend publiek optimaal te bedienen.
Het bedrijf kiest er consequent voor om dag na dag te investeren én te innoveren, zodat het aanbod steeds groter en moderner wordt. Daarnaast biedt het een waaier aan flexibele formules, van eendaagse huurcontracten tot langlopende overeenkomsten.
Een uitstekende dienstverlening zorgt voor een bijzonder lekkere kers op de taart: een gemotiveerde groep garandeert permanentie en efficiënte. Pechverhelping en onderhoud lopen gesmeerd: snel, mobiel en met volledige kennis van de stiel.

Keuleers heftrucks geeft snel advies!

Bedrijven van elke omvang kunnen bij Keuleers terecht voor een optimale oplossing, met maatwerk als norm. Dankzij jarenlange expertise zal Keuleers steeds gericht adviseren om de beste oplossing te garanderen. En op raad volgt pijlsnel daad: levering en onderhoud gebeuren snel, secuur en efficiënt.

Veelzijdige vloot verovert de haven


Keuleers is thuis van alle markten en het bedrijf voelt zich bijzonder goed in het unieke universum van de haven. In een wereld waar tijd geld is, verenigt Keuleers functionaliteit met flexibiliteit. De klanten vragen om operationele continuïteit en voor Keuleers is dat  absolute prioriteit. De speerpunten op een rijtje:

  • dankzij een immens machinepark kan Keuleers bijna steeds positief antwoorden op een vraag van de klant, ook bij bijzonder specifieke eisen of als er tijdens pieken nood is aan een grote hoeveelheid machines;
  • een veelzijdige vloot en een technisch onderlegd team zijn een absolute meerwaarde: Keuleers kan de levering van de machines snel en efficiënt plannen en de geschoolde werknemers kunnen die toestellen bemannen;
  • Keuleers garandeert extreme efficiëntie door ambulante assistentie. Toestellen komen niet naar de werkplaats, maar de werkplaats komt naar de toestellen: volledig uitgeruste vrachtwagens zijn pijlsnel ter plekke en beschikken over alle uitrusting om problemen op te lossen. Bij langlopende contracten wordt zelfs een complete onderhoudscontainer op het terrein van de klant neergezet. En als een probleem toch niet meteen wordt opgelost, kan de klant bijna altijd rekenen op een vervangtoestel uit eigen stock.
  • De menselijke motivatie is misschien wel de allergrootste troef: omdat alle medewerkers heel ver willen gaan voor de klant, is voor die laatste een oplossing bijna steeds vlakbij.


Polyvalentie troef, ook bij het personeel

De vier mensen rond de tafel hebben vol vuur over ‘hun’ bedrijf verteld, maar als ze over hun collega’s beginnen, komen ze pas echt onder stoom:  

“ We kunnen rekenen op een gedreven groep werknemers die het bedrijf en de activiteiten van onze klanten letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau tillen. Onze werknemers kunnen zelf heel wat  taken uitvoeren dankzij sectorgebonden scholingen of een vakmatig verleden in de haven.

Het hele team koppelt een enorme werkwillendheid aan deze expertise en maakt er een erezaak van om elke uitdaging tot een goed en snel einde te brengen.”
Als ik vraag naar hun eigen taak, lijkt het alsof ik de vier musketiers voor me heb. Zonder het letterlijk in de mond te nemen, is de boodschap ‘Een voor allen, allen voor één’ toch de rode draad in hun begeesterde betoog: “Bij Keuleers hechten we niet aan titels, maar wel aan management op mensenmaat. We vormen een kernmanagement dat collegialiteit en cordialiteit aan elkaar koppelt. Menselijk aanvoelen gaat samen met professioneel aanvullen: als er iemand tijdelijk tussenuit valt, zijn er drie anderen die de continuïteit binnen Keuleers en voor de klant garanderen.”

Toekomstgerichte toename: Keuleers staat onder stroom, ook over de stroom

Het kwartet antwoordt als uit één mond, en ook de toekomst van Keuleers oogt rooskleurig en kerngezond. “Blijven groeien en innoveren is essentieel om een snelle en uitstekende service te garanderen en onze koppositie te consolideren. We volgen niet alleen de technische trends op de voet, maar ook de verschuiving of de uitbreiding van de economische activiteit. In die optiek blijven we ook inzetten op decentralisatie. Daarom zijn we ook al heel wat jaren prominent aanwezig op Linkeroever. Maar eigenlijk staat Keuleers paraat om overal waar nodig bedrijven snel en goed te kunnen helpen. De uitstekende reputatie die we verwierven in de haven, zullen we ook elders met een identieke aanpak bevestigen en versterken.” Eén ding staat als een paal boven (Schelde)water: Keuleers zit in de lift.