“Kia wordt nog wel eens onderkend als merk, geheel onterecht” Laat u aangenaam verrassen maak een proefrit in een Kia

Met reeds 60 jaar ervaring binnen de autobranche en bijna 50 jaar officiële Volvo verdeler met vestigingen in Mechelen, Bornem en Rumst, is de Vermant Automotive groep zeker geen opstartende onderneming te noemen. Recentelijk koos de groep er echter wel, met volle vertrouwen, voor verdeler te worden van het jonge merk Kia. In 2014 opende Kia Vermant Mechelen zijn deuren en nog geen jaar later werd Kia Vermant Antwerpen Zuid een feit. In de toren aan de A12, welke tot voor kort bekend stond als de “Smart toren”, prijken sinds 2015 de verschillende Kia modellen. De groep heeft veel vertrouwen in de keuze voor het, voor sommigen nog onbekend, merk en is zeer positief over de resultaten tot nu toe.

Veel tevreden particulieren hebben de weg naar Kia reeds gevonden, nu is het de beurt aan de zakelijk rijder. Met de twee nieuwe modellen, de Niro Hybride en de Optima SW, zet Kia zich steeds meer in de markt als een aantrekkelijk alternatief voor de premium merken en wil ze de zakelijke rijder aanspreken. “Kia wordt nog wel eens onderkend als merk, geheel onterecht,” vertelt Jan Van den Avijle, Operationeel manager Kia Vermant. “Wanneer we kijken naar de kwaliteit, de looks en de uitrusting dan biedt Kia een uitstekend alternatief voor vele premium merken en is daarnaast een stuk goedkoper in de aanschaf. Ons vertrouwen in de kwaliteit van een Kia is terug te zien in de garantie, deze bedraagt maar liefst 7 jaar.”

 

Wat betreft de nieuwe modellen is er enerzijds gekozen voor een hybride en anderzijds voor een stoere doch elegante Optima Sportswagon. “We merken dat er minder vraag is naar diesel en dat sommige kmo’s bijvoorbeeld steeds meer milieubewust willen rijden. Om aan deze vraag te voldoen ontwikkelde Kia de Niro Hybride,” legt Jan Van den Avijle uit. “De Niro is een hybride crossover die qua uiterlijk meer doet denken aan een sportieve hatchback. Deze hybride is scherp geprijsd en daarnaast genieten bedrijven van een zeer aantrekkelijk fiscaal voordeel; de Niro is voor 90 procent aftrekbaar. Voor diegene die toch liever diesel rijdt is er de Optima Sportswagon; sportief, stoer en ruimtelijk met een zeer uitgebreid pakket aan standaard opties.”

 

“Het is zeker de moeite waard om eens een proefrit te maken met een van onze modellen, dat zal veel mensen aangenaam verrassen. Daarnaast is een Kia een verstandige aankoop, niet alleen vanwege de kwaliteit, uitrusting, de scherpe prijs en fiscale voordelen, maar zeker ook vanwege de restwaarde. De restwaarde ligt op een zeer gunstig niveau mede vanwege het feit dat er 7 jaar garantie gegeven wordt op alle modellen,” legt Jan Van den Avijle uit. “Wanneer klanten op zoek zijn naar een nieuwe bedrijfswagen of aankoop privé is het dan ook zeker aan te raden eens bij ons langs te komen om onze modellen te bekijken. Vergelijken kan uiteraard nooit kwaad en wij hebben er alle vertrouwen in dat een Kia zich kan meten met vele premium merken.”

 

“Kia Vermant biedt een uitgebreide en persoonlijke service. Zo hebben alle klanten bij ons een naam, wij werken niet met nummerplaten. Ook voor herstellingen en schade na een ongeval kan er beroep gedaan worden op de Vermant Automotive groep. Onze klanten kunnen hiervoor terecht bij onze hypermoderne state-of-the-art Vermant Carrosserie te Mechelen.” (MRB)