Kinepolis: 24 zalen met 24 verschillende capaciteiten. Comfortabele bioscoopzaal is ideaal voor al uw business events

Heeft u voor de locatie van uw productlancering, uw panelgesprek, uw congres, uw lezing, of uw ander businessevent al eens aan een bioscoopzaal gedacht? Uw publiek kan comfortabel plaatsnemen in de zachte cinemazetels en op het vlak van licht, geluid en eventuele projecties kan u rekenen op hoogtechnologie. De 24 bioscoopzalen van Kinepolis Antwerpen hebben capaciteiten van 186 tot 700 personen. Uw event combineren met catering kan in een van de drie receptieruimtes. Een filmvertoning organiseren voor uw personeel, klanten of zakenrelaties kan natuurlijk ook.

De bioscoopzalen van Kinepolis worden voortdurend voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën.

B2B Account Manager Cedric Bonnet: “Zo starten we in de maand maart met de installering van enkele rijen ‘cosy seats’ zetels die luxe uitstralen met tafeltjes en een kapstok voor uw jas. We frissen onze zalen met andere woorden regelmatig op en zoeken steeds naar verbetering. Maar zeker zo belangrijk voor uw event is dat we een uitgebreid technisch basispakket aanbieden, inbegrepen in de huur van een bioscoopzaal. Als voorbeeld: de aansluiting van een laptop op het projectiesysteem om uw presentatie te vertonen op het grote scherm en we projecteren indien gewenst ook uw bedrijfsfilmpjes en eigen beeldmateriaal. Uiteraard hebben we voldoende microfoons ter beschikking, alsook het nodige spreekgestoelte. Voor meer dynamische verlichting of voor live-captatie werken we samen met onze partners Blue Moon en Avicom.

Stand-up Comedy at the Cinema

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een personeels- of klantenevenement, dan scoort u vast met ‘Stand-up Comedy at the Cinema’, het nieuwe concept waarbij een of meerdere comedians live voor een avondvullend programma zorgen.

Cedric Bonnet: “Dit concept hebben we vorig jaar gelanceerd en ondertussen hebben we al heel wat zulke events achter de rug. De reacties waren zeer positief. Het concept valt echt in de smaak. De standaard formule bestaat uit twee headliners en een MC, goed voor 80 tot 100 minuten gegarandeerd lachen. Welke stand-up comedians er optreden wordt in samenspraak met de klant en op basis van de beschikbaarheid afgesproken.”

Filmvoorstelling

Een filmvoorstelling of avant-première organiseren als businessevent kan natuurlijk ook. Kinepolis zorgt ervoor dat dit in de beste omstandigheden plaatsvindt.

Cedric Bonnet: “Onlangs hebben we voor zaal vijf, met een capaciteit van 640 personen, geïnvesteerd in een nieuwe technologie, namelijk een laser projector die veel meer lichtopbrengst en nog scherpere en fellere beelden levert, zodat het ook mogelijk wordt om 3D-films, die veel lichtopbrengst vereisen, in een grote zaal te projecteren. Deze zaal werd ook uitgerust met het nieuwe Dolby Atmos audiosysteem, waarbij het verhoogde aantal luidsprekers tegen de wanden en in het plafond voor nog meer dimensie zorgt.”

Extra eventinfrastructuur

In het Kinepolis Event Center, met aparte ingang en apart sanitair, beschikt Kinepolis Antwerpen over de 1900 m² grote multifunctionele en compartimenteerbare Hollywoodzaal, en het 240 m² grote Seminar Center, eveneens opsplitsbaar in twee kleinere units. Deze zaal is ideaal voor meetings van 20 tot 70 personen per unit. Centraal gelegen in het complex is de 400 m²grote Stars Lounge, wat de garantie biedt dat u voor al uw events én uw catering bij Kinepolis echt gebeiteld zit.

Grote parking en centrale ligging

Kinepolis heeft een gratis parking met 2000 plaatsen en is centraal gelegen, op enkele honderden meters van de afrit van de E19. Tram 6 en verschillende buslijnen stoppen voor de ingang en op wandelafstand bevindt zich ook een treinstation. (NV)