Koalaboox: facturatieoplossing met mogelijkheid tot financiering van facturen

Koalaboox biedt ondernemers en zelfstandigen oplossingen om hun administratie een stuk eenvoudiger te maken en helpt hen groeien. Al meer dan 20.000 gebruikers kunnen op het online platform én de mobiele app terecht voor elektronische én papieren facturatie, betalingsopvolging en financiering van hun facturen.

Factureren in enkele muisklikken

Via Koalaboox maak en verzend je in enkele muisklikken offertes en facturen. Deze functionaliteiten biedt Koalaboox aan zowel via haar online platform als met de mobiele app. Zo hebben bedrijfsleiders altijd al hun cijfers bij de hand.

Wensen jouw klanten een papieren versie te ontvangen? Dat kan. Via de functie KoalaPost wordt een factuur met één klik verstuurd met de post.

Ook aankoopbonnen en aankoopfacturen kan je eenvoudig opladen via KoalaScan. “Je hoeft de documenten alleen maar te scannen of er een foto van te nemen met je gsm en ze worden automatisch naar je boekhouding verstuurd”, zegt Pierre Filippi, digital marketing manager.

Automatische betalingsopvolging voor  meer liquiditeit

Debiteuren zijn voor vele bedrijven een rem op de groei. Door een link met de voornaamste Belgische banken kunnen Koalaboox-klanten hun account koppelen aan hun bankrekening en meteen zien wanneer een factuur betaald is. Bij laattijdige betaling stuurt Koalaboox automatische herinneringen.

“Bovendien heb je met het online portaal én de mobiele app steeds een overzicht van je resultaten en saldo van je rekening(en)”, gaat Pierre Filippi verder.

Factoring en financiering: verkoopfacturen meteen betaald

Yasmine Seraphin, teammanager financing & factoring: “Als je een B2B factuur opstelt, kan je een financiering aanvragen met een minimum financieringslijn vanaf 25.000 euro zonder dat je je bedrijfsgegevens moet voorleggen. Wanneer de klant je factuur bevestigt, wordt die factuur binnen de 24 uur uitbetaald. Je hoeft dus geen 30 of 60 dagen meer te wachten op de betaling. In 85% van de gevallen wordt de factoring toegestaan.”

Het debiteurenrisico wordt meegerekend in de factoringcommissie van 2,99% op het factuurbedrag.

Koalaboox: gebruiksvriendelijk én aan een democratische prijs

De Koalaboox-dienstverlening is gratis voor een ongelimiteerd aantal verkoopfacturen tot 10 klanten, inclusief onbeperkte bankkoppelingen en betalingsopvolging.

Met het ‘slim’ tarief van 19,95 euro per maand beheert de gebruiker een ongelimiteerd aantal verkoopfacturen tot maximaal 25 klanten, inclusief onbeperkte bankkoppelingen en betalingsopvolging.

Het ‘efficiënt’ tarief gaat nog verder: tegen 24,95 euro per maand krijgt de gebruiker dezelfde service voor een ongelimiteerd aantal klanten. Deze service kan je verder uitbreiden met de financieringsformule: de ‘ideaal’ formule aan 29,95 euro per maand. 

Tenslotte kan een tweede gebruiker met deze laatste formule ‘optimaal’ werken en dan betaal je in het totaal 39,95 euro per maand.

Ontdek alle diensten en formules van Koalaboox en maak vandaag nog je gratis account aan op www.koalaboox.com

Wilt u meer weten?

Koalaboox

Bekijk de socials