Laat uw bedrijf groeien door een krachtige online marketing strategie

“Om veel bezoekers op uw website of webshop te verwelkomen, volstond het vroeger om een technische optimalisatie uit te voeren. Google blijft ondertussen zijn algoritmes aanpassen zodat resultaten inhoudelijk beter aansluiten bij het zoekverkeer. Om vandaag gevonden te worden op het internet, is het belangrijk om regelmatig aantrekkelijke inhoud op uw website te plaatsen, gericht op de behoefte van uw potentiële klanten, én om gebruik te maken van andere online kanalen. Vandaag moet u als bedrijf zelf een zender worden op het internet.” Dat zegt Sam Dierckx, zaakvoerder van full service online marketingbureau Kingsberry.

Kingsberry laat uw bedrijf groeien door een krachtige online marketing strategie uit te zetten en te realiseren.

Sam Dierckx: “Het is vandaag belangrijk om voor uw marketing een strategische communicatiemix uit te werken, met gebruik van de traditionele kanalen weliswaar, maar ook met gebruik van de nieuwe online betalende en niet-betalende communicatie- en advertentiekanalen. Met onze doorgedreven kennis en ervaring, ons erkend partnership met Google en onze creativiteit werken we samen met u een continue communicatie uit die relevant is voor uw klanten.”

Wanneer u vroeger een technisch goed werkende website of webshop had, eventueel gecombineerd met advertenties via Google AdWords kwam u al een heel eind.

Sam Dierckx: “Websites zijn echter vaak geschreven vanuit de eigen visie van het bedrijf, terwijl het vandaag zeer belangrijk is om inhoud te plaatsen die voor potentiële klanten herkenbaar is, die ze een oplossing biedt voor hetgeen waar ze naar op zoek zijn én die hen aanzet tot actie.”

Het team van Kingsberry zorgt voor regelmatige aantrekkelijke content op uw website, en publiceert en promoot deze boodschappen via de verschillende online kanalen.

Sam Dierckx: “Als uw online marketing partner zorgen we ervoor dat uw online marketing permanent wordt geoptimaliseerd. Een website maken is één ding, bezoekers naar die website leiden is iets anders. Bij ons krijgt u een duidelijk beeld van welke kanalen de leads naar uw website afkomstig zijn en wat de kost van een lead per kanaal is. Na een tijdje kunnen we hierin trends detecteren om uw online marketing nog verder te optimaliseren.” (NV)