Limas Facilities: “Customise & Supervise”Preventie en bestrijding van ongedierte op maat

De divisie Pest Control van Limas Facilities heeft met manager Luc Joosten meer dan twintig jaar ervaring in preventie en bestrijding van ongedierte aan het hoofd staan. Luc Joosten draagt het customise & supervise-principe van Limas hoog in het vaandel. “Elke omgeving is uniek. Daarom werken we een oplossing uit op maat van de klant om deze vervolgens nauwgezet op te volgen”, stelt hij.

Wie aan ongedierte denkt, denkt vaak aan muizen en ratten, maar ook vliegen, muggen, mieren, vlooien, wandluizen, kakkerlakken, spinnen, schimmels,… kunnen knap vervelend zijn en een bedreiging vormen voor uw imago, maar ook uw bedrijfscontinuïteit en –hygiëne en zelfs voor uw gezondheid.

Luc Joosten: “Limas Pest Control gaat snel, efficiënt én heel discreet te werk met producten en methodes die milieuvriendelijk, veilig en gecertificeerd zijn. We zijn actief in verschillende sectoren, waaronder horeca, logistiek, health care, pharma, voeding,... en voldoen daarbij uiteraard aan de vigerende wetgeving en aan de commerciële normeringen zoals HACCP, BRC, IFS, AIB,…”

Bedrijven die een ongedierteplan dienen voor te leggen, kunnen daarvoor ook beroep doen op Limas Pest Control. Luc Joosten: “We stellen een inventaris op en duiden de kritieke punten aan om vervolgens preventief te adviseren. We garanderen tevens een 100% correcte opvolging voor uw audits.”

 

Garantiewaarborg en real time rapportering

Wanneer er toch een nieuwe instroom aan ongedierte zou ontstaan of een probleem niet volledig verholpen is, komt de expert van Limas Pest Control meteen terug ter plaatse. Deze extra bezoeken zijn inbegrepen in de overeenkomst. Luc Joosten: “Alle overeenkomsten komen bovendien online. Via ons real time rapporteringssysteem kan u uw persoonlijk dossier met de rapporten, grondplannen en aanbevelingen opvolgen.” (NV)