Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp: dé zakelijke hotspot van Antwerpen!

Een moderne inrichting, een fitness & sauna, een 12de verdieping met geweldig uitzicht over de stad. Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp heeft het allemaal. Dit hotel is bekroond met een 4* Superior certificaat. Je kan hier terecht voor zowel een zakelijk als toeristisch topverblijf.

Toplocatie in Antwerpen

Gesitueerd in het kloppend hart van Antwerpen, is het Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp de perfecte plek voor uw verblijf. Met het Centraal Station van Antwerpen naast de deur, kunnen zowel nationale als internationale gasten het hotel gemakkelijk bereiken. Met 169 kamers en 4 suites is dit dan ook de perfecte locatie voor zowel een zakelijk- als een privéverblijf. 

14 multifunctionele vergaderruimtes

Met een beoordeling van 5 uit 5 ‘vergaderhamers’ hoort Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp bij dé zakelijke topadressen van België. De ‘hamer’ wordt toegekend door de Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche aan bedrijven in Nederland en België. De reden voor deze toekenning zijn de 13 multifunctionele vergaderruimten en een 12de verdieping die elke meeting of evenement tot een zakelijk succes maken. Met een totale maximale capaciteit van 643 personen, zijn er voldoende mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. 

12th Floor

De ‘12th Floor’ is een van de highlights van het hotel. Met een adembenemend uitzicht over de stad, is dit de perfecte locatie voor een meeting of evenement! De mix van gratis high speed connectivity Wi-Fi, uitgebreide technische voorzieningen, veelzijdige gastronomie, en voldoende parkeermogelijkheden, zorgt er voor dat de casual-stijlvol gedecoreerde 12de verdieping een garantie is tot een succesvol evenement.

Bijkomen in Arivé en Apéro

Het stijlvolle maar gezellige interieur van restaurant Arivé en bar Apéro, zorgt voor een relaxte en aangename sfeer. Terwijl je geniet van smaakvolle gerechten, kan je een passend drankje kiezen uit een mooie selectie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met zachte jazz en lounge muziek op de achtergrond, is dit optimaal genieten!

Slapen op een next level

Modern-elegant, gezellig-ontspannend, stijlvol-verfrissend en in elk opzicht absoluut geschikt. De 173 niet-rokerskamers zijn het allemaal. Aangename kleuren en het bescheiden chique design zorgen voor een goede stemming. Mooie badkamers, een exclusief beddenconcept, en coole extra’s zorgen voor een verblijf waar niets te wensen overblijft.

Wilt u meer weten?

Lindner WTC hotel & city lounge Antwerp

Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp