Lutgard Heyvaerts van communicatiebedrijf COMtext

COMtext heeft zich in de afgelopen jaren sterk gepositioneerd op de communicatiemarkt. Het bedrijf uit Brasschaat is vooral gespecialiseerd in perscommunicatie en heeft zich in dit opzicht opgewerkt tot een vertrouwde partner voor ondernemingen, vooral dan voor KMO’s. Ook instellingen en organisaties doen evenwel graag een beroep op de diensten van het bedrijf. Lutgard Heyvaerts legt daarbij uitdrukkelijk veel engagement in de nieuwswaarde van de boodschap die de klant wil uitsturen. Wie specifiek zijn doelgroep of anderzijds de brede omgeving wil bereiken moet heel gericht tewerk gaan en de onderscheiden persbedrijven een zakelijk uitgewerkt bericht aanbieden. Het gaat hem daarbij vooral om de snelle toegankelijkheid van de thematiek.

COMtext gaat overigens nog verder en biedt de klanten ook een professionele follow-up van de persberichten aan. Het gaat dan om het hele traject van de verspreiding van het nieuws en de opvolging van de eventuele interactie. Uiteraard kunnen ook persmeetings georganiseerd worden. Wie verder wil gaan kan een beroep doen op de consultancy van COMtext dat advies kan geven met betrekking tot het maken van bedrijfsfilms, fotoshoots, websites, drukwerk en copywriting.

“Met de blik op de toekomst is het voor elke ondernemer belangrijk om stappen vooruit te kunnen zetten, in overeenstemming met het doel en de visie van het bedrijf,” zegt Lutgard Heyvaerts nog. “Groeien als onderneming is veel meer dan groeien in omvang, aantal personeelsleden of aantal vestigingen. Het heeft zeker ook te maken met een positieve evolutie als ondernemer zelf, iemand die voortdurend nieuwe inzichten verwerft en die ook geregeld kan toepassen. Het ondernemersschap mag niet alleen veel tijd en energie vergen. Het moet ook voldoening opleveren die elke ondernemer de drive geeft om er elke dag opnieuw voor te gaan.”

“Ik hoop van harte dat mijn klanten eind 2018 kunnen terugblikken op een jaar met positieve ontwikkelingen, groeiende belangstelling, grotere naambekendheid en een sterker imago voor hun bedrijf. Dan kunnen ze daar ongetwijfeld met veel voldoening op terugkijken.”

Wilt u meer weten?

COMtext