Materiaal nodig voor je werkplaats of om je bedrijf te reinigen?

Autovak is al meer dan 30 jaar dé partner voor de Antwerpse garages, carrosserie, industrie en kmo’s. BASF, Stad Antwerpen, de Zoo, Agfa-Gevaert en heel wat kleine bedrijven en particulieren doen beroep op de flexibiliteit van Autovak. Want hier vind je veel meer dan alleen autoonderdelen en -accessoires. Van een eenvoudige schroevendraaier, een schrobmachine tot een professionele spuitcabine, ze hebben echt alles in huis. Zaakvoerders Noelle Van Steenlandt en haar echtgenoot Paul Vercauteren staan je met raad en daad bij, samen met hun uitgebreid team van specialisten. Je vindt hen in Kontich, vlakbij de E19, in een zijstraat van de Prins Boudewijnlaan. Parkeren kan voor de deur.

Uitgebreid gamma: van handzeep, gereedschap tot reinigingsmachines

Noelle Van Steenlandt: “In 1977 is mijn vader gestart met een klein winkeltje in auto-onderdelen. Maar ondertussen verkopen we veel meer dan onderdelen en accessoires. Bedrijven kopen hier ook hun werkkledij en -schoenen, ontvettingsmiddelen, hefbruggen, reinigingsmachines en zelfs WC-papier. Alles wat je in een werkplaats nodig hebt, zit in onze reusachtige stock. En anders bestellen we het snel. We werken enkel met gerenommeerde merken zodat onze klanten op een degelijke garantie kunnen rekenen.

We verdelen o.a. Facom, Hitachi, Dewalt,... we zijn leverancier van DuPont Refi nish auto-en industrielakken én Kärcher Center voor Groot- Antwerpen. Ook voor alle mogelijke reinigingsoplossingen kan je dus bij ons terecht. Het volledige Kärcher-gamma, zowel voor de professionele als voor de thuisgebruiker, is bij ons beschikbaar. Alle machines, toebehoren en reinigingsmiddelen worden ter plaatse gedemonstreerd als de klant dat wil. Bovendien gebeuren alle onderhouds- en herstellingswerken in ons eigen atelier door een ervaren team.”

Vakkennis inbegrepen: al onze medewerkers zijn specialist in hun domein

Paul Vercauteren: “We hebben hoofdzakelijk medewerkers in dienst met een technische achtergrond. Ze weten waarover ze spreken en worden regelmatig bijgeschoold. Sommigen van hen werken hier al meer dan 25 jaar en beschikken over een ongeloofl ijke kennis en ervaring. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Zo weet er iemand bijvoorbeeld alles over autolakken, over navigatie, over oldtimers,... Want gespecialiseerd vakkundig advies vinden we heel belangrijk. En onze klanten blijkbaar ook, want ze appreciëren het enorm.”

Onze service gaat heel ver: ook zeldzame onderdelen sporen we op

Noelle Van Steenlandt: “Service en kwaliteit dragen we hoog in het vaandel. We gaan veel verder dan advies bij aankoop, installatie en service na verkoop. Sommige klanten sturen bijvoorbeeld gewoon een foto door van een defect onderdeel. Wij weten het voor hen te vinden, zodat zij er hun tijd niet hoeven in te steken. We maken het onze klanten graag makkelijk. Zo leveren we aan bedrijven, geven onze vertegenwoordigers ter plaatse advies en komen onze Kärcher- servicewagens naar je toe om eenvoudige herstellingen snel uit te voeren.”

Wilt u meer weten?