Mercedes-Benz Antwerpen overkoepelt drie vestigingen

Mercedes-Benz Antwerpen is al 60 jaar een heus Antwerps icoon aan de Plantin & Moretuslei. Op een van de drukste invalswegen naar Antwerpen heeft het bedrijf zich sterk gepositioneerd met het brede gamma van de Duitse groep. Van de stadswagen smart tot de handige bestelwagen voor ambachtslieden. Vanuit Antwerpen wordt ook de vestiging van Mercedes-Benz in Schilde aangestuurd evenals het Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen op Linkeroever.

Met dit complete aanbod is Mercedes-Benz Antwerpen een eerder a-typische concessie. De dynamiek die ervan uitgaat is opmerkelijk. "Wij zetten in op een dienstverlening aan een heel heel gevarieerd publiek uit de wijde omgeving van Antwerpen stad," zegt sales manager Stefaan Van Ingh. "Van de diamantair, over de BV en de zelfstandige loodgieter tot de particulier. Wij zijn er voor iedereen."
Aan de Plantin & Moretuslei geniet het merk smart een zekere populariteit. Logisch, aangezien deze stadswagen – beschikbaar met twee of met vier plaatsen – zich in de stad als een vis in het water voelt.

Daarnaast zet deze Erkende Mercedes-Benz concessiehouder volop in op de zogenaamde fleet markt. Mercedes-Benz Antwerpen telt verscheidene grote bedrijven uit de onmiddellijke omgeving als klant. De recente verjonging van het gamma van het merk met de ster zit daar duidelijk voor iets tussen. En dus opteren steeds meer bedrijven bij de vervanging van hun wagenpark voor het merk Mercedes-Benz . Trouwens, het gamma blijft uitbreiden. Nog deze maand worden verscheidene nieuwe modellen gelanceerd die de keuzemogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren nog vergroten. De nieuwe C-Klasse Cabrio en de GLC Coupé komen de indrukwekkende vloot premiumwagens versterken.

Het etiket 'premium' is vanzelfsprekend ook van toepassing op het gamma bestelwagens van het merk met de ster. Zowel de kleine stadsbestelwagen Citan, de Vito als de Sprinter spreken heel wat mensen tot de verbeelding. Nogal wat zelfstandigen komen dan ook graag informatie over dit gamma inwinnen. (MB)