Met zelf ontwikkelde, milieuvriendelijke productenAPP All Remove reinigt, beschermt en onderhoudt gebouwen en vloeren

APP All Remove ontwikkelt enerzijds milieuvriendelijke producten waarmee u de gevel van uw gebouw alsook uw vloeren (binnen en buiten) preventief beschermt tegen vuil en anderzijds milieuvriendelijke coatings waarmee u uw gevel preventief beschermt tegen graffiti. Het bedrijf brengt de producten ook zelf aan en is met andere woorden uw aangewezen partner voor het onderhoud en proper houden van uw gebouw of vloer. Is het kwaad al geschied? Dan kan APP All Remove uw gevel of vloer schoonmaken of de graffiti weghalen.

De producten van APP All Remove werden ontwikkeld in Zweden, maar met het verdeelrecht in de Benelux heeft de groep sinds 1997 ook de productie overgenomen. Alleen al in Antwerpen kan ingenieur Peter Nuijs met de Universiteit, de Stadsfeestzaal, het Koninklijk Paleis, de Silvertop torens, de KDG Hogeschool, het Kievitplein, de winkelgalerij van het Centraal Station, de gloednieuwe gebouwen van de Artesis hogeschool,… mooie referenties voorleggen.

Peter Nuijs: “Wij komen vaak in beeld wanneer het probleem zich stelt, wanneer er graffiti werd aangebracht of wanneer uw gebouw of vloer vervuild geraakt. Op dat moment is het kwaad echter al geschied en zijn de reguliere schoonmaakploegen aangewezen op ingrijpende reinigingsmethoden om de gevels en vloeren weer proper te krijgen, met hoge kosten en veelal schade tot gevolg.”

Met een preventieve bescherming opteert u voor een duurzame, ecologische oplossing en een budgetvriendelijke aanpak, die op termijn leidt tot een belangrijke kostenbesparing.

Peter Nuijs: “Gevels die behandeld werden tegen vervuiling, blijven bovendien ook droog, waardoor ze beter geïsoleerd zijn, wat een besparing in de verwarmingskosten oplevert die oploopt tot 10%. Het gaat om een duurzame oplossing die ook alg- en mosgroei afremt en beschermt tegen vorst en urine. Er kan ook geen indringing plaatsvinden van olie, vet, smeer en andere vervuilende vloeistoffen.”

De anti-graffiticoating is onzichtbaar en verandert de fysieke uitstraling van de behandelde gevels niet. De coating kan indien nodig snel terug verwijderd worden, zonder sporen achter te laten. (NV)