Motmans & Partners nu ook in Antwerpen!

Kwaliteit met een persoonlijke toets, dat is de rode draad doorheen de geschiedenis van Motmans & Partners. Een kwaliteit die zich kenmerkt door gericht advies van gedreven en ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Motmans & Partners kenmerkt zich door een globale en geïntegreerde HR-benadering van uw organisatie, met de focus op rekrutering en Talent Management. Dit zowel voor de familiale als niet-familiale kmo, de lokaal verankerde multinational als voor de publieke sector in Vlaanderen.

 

We connect talent

Door een sterke lokale verankering per regio en samen meer dan 100 jaar ervaring beschikken we over een kwalitatief netwerk van klanten en kandidaten. Met onze unieke rekruteringsmix, in combinatie met high-level selectietools, zorgen we voor de juiste match. Onze focus hierbij ligt op hogere bedienden tot directieleden met aandacht voor uw specifieke noden alsook de culturele fit in uw organisatie. Als kandidaat bieden wij u een unieke ervaring bij het vinden van de juiste job of bij het verder vorm geven van uw loopbaan.

 

We build people

Blijvend investeren in uw menselijk kapitaal is onlosmakelijk verbonden met het succes van uw organisatie. D.m.v. assessment- of development centers, 360° feedback, functiebeschrijvingen, competentiemanagement, evaluatiesystemen, training, coaching,… staan we mee in voor een onderbouwd talent management.

 

We make structures work

Door het opzetten of het verder ontwikkelen van het HR-beleid met bijhorende processen en organisatie structuren begeleiden we organisaties in hun transitie. Een aangepaste organisatiestructuur, een onderbouwd remuneratiepakket of een performante overlegstructuur dragen bij tot een betere werking en meer betrokken medewerkers. Kortom: WIJ CREËREN MEER WAARDE MET MENSEN!