Ondernemers voelen er zich helemaal thuis

Een hotel is meer dan een snel geboekte kamer. Dat hebben ze vooral bij het Van der Valk Hotel in Beveren goed begrepen. Het gaat er om een totaalbelevenis. Zeker voor ondernemingen en KMO's. Met een vlotte parking, modern uitgeruste vergaderruimtes, wellness faciliteiten, een overdekt zwembad., de topkeuken van het nieuwe restaurant Nest of de culinaire hoogstandjes in Ozzo, sushi en lounge. Alles onder één dak. In de zakelijke samenwerking van het hotel met Event Masters kunnen ondernemingen er zelfs makkelijk een origineel bedrijfsvent laten organiseren. "In de komende maanden bouwen wij nog 60 extra kamers en studio's bij," zegt Tim Van der Valk, een van de vele nazaten van de Nederlandse familie Van der Valk die het hotel in Beveren-Waas leidt. "Met straks 200 kamers kunnen wij de vraag naar beschikbare ruimte beter aan."

De hotelketen Van der Valk heeft in al die jaren een sterke reputatie opgebouwd. Het familiaal karakter van het bedrijf zal daar niet vreemd aan zijn. De Van der Valks houden eraan om in elk hotel van de keten een eigen familielid aan het hoofd te zetten. Tim Van der Valk (29) is in dit opzicht een vertegenwoordiger van de vierde generatie en volgde destijds zijn vader op die zelf jarenlang vergroeid was met het hotel in Beveren-Waas.
De uitstekende geografische ligging van het hotel, vlakbij de Gentseweg heeft ertoe geleid dat steeds meer KMO's en bedrijven er vaste klant worden. In de verwarde mobiliteitsproblematiek is de snelle bereikbaarheid vandaag een dankbaar gegeven. De uitbouw van de haven in Antwerpen op Linkeoever zorgt voor een groeiend zakelijk cliënteel. Het complex telt liefst 14 multifunctionele vergaderzalen die allemaal uitgerust zijn met nieuwe meubels, airco en audiovisuele apparatuur. Het invallende daglicht zorgt er voor een aangename werksfeer. Elke zaal heeft een eigen terras. Het is dan ook de ideale omgeving voor opleidingscursussen, business events, productpresentaties, teambuildings enz.
Het hotel heeft bovendien verscheidene begeleidende formules uitgewerkt. Dat gaat dan van de eenvoudige broodjeslunch tot de meergangenmenu's in de twee eigen restaurants. De koks kunnen gepersonaliseerde menu's voorstellen, buffetten, walking dinners enz.. Het gastronomisch restaurant Nest is een rustpunt in de drukke zakelijke omgeving. Nest biedt een indrukwekkende kaart met exquisite menu's waarmee een onderneming kan scoren bij de klanten of de personeelsleden. Je kunt er ook in buffetvorm eten of er bij een koffietje gewoon even napraten. Het andere restaurant, Ozzo, sushi & lounge biedt een hele fijne selectie aan van Japanse specialiteiten. Wie origineel uit de hoek wil komen kan er zelfs een sushi workshop laten opzetten in de geplande ondernemingsactiviteiten.
De werking van het hotel is uiteraard nagenoeg volledig gedigitaliseerd. Er kan makkelijk online gereserveerd worden en er werd een eigen online feedback platform opgestart. In de kamers staat gratis high speed Wifi ter beschikking en sushi take away kan u online bestellen.

Wellness en teambuilding

Vanuit de focus op de bedrijven werd het totaalconcept overkoepeld met verscheidene nevenactiviteiten zoals de toegang tot het wellness center (Boost), het overdekt zwembad of de fitness ruimte. Ondernemingen die het hotel aanschrijven voor een, twee of zelfs meerdere dagen kunnen voor een totaalbeleving zorgen waarin verrassende variaties ingelast worden. Als extra service heeft Van der Valk Hotel Beveren ook nog eens gespecialiseerde salesmensen ingezet. Die helpen klanten om de ideeën bij een event, een teambuilding of een personeelsfeest concreet te maken. Elk event kan volledig op maat uitgewerkt worden. Ook voor de particulieren hebben we een specialiste in huwelijken en feesten. De uitgekozen zaal wordt dan omgebouwd tot een trendy feestruimte met aangepaste verlichting, comfortabel meubilair, bloemen en ballonnen. Voor de muziek staat zelfs een eigen DJ klaar. Wie die zaken helemaal uit handen wil geven kan een beroep doen op de specialisten van Event Masters, vaste partners van het hotel. Zij kennen het hele complex van binnen en van buiten en weten onderhand wat er bij een personeelsfeest of teambuilding allemaal mogelijk is.

Studio

Op de Antwerpse Linkeroever zijn nogal wat grote multinationale ondernemingen actief. Vooral dan chemiebedrijven. Ondernemingen als Lanxess, PSA, DEME, Dredging e.a. krijgen geregeld op tijdelijke basis buitenlandse personeelsleden over de vloer. Het Van der Valk Hotel gaat daarom 18 studio's voorzien in de uitbreiding speciaal voor deze lang verblijvende gasten. Die kunnen zich voor een bepaalde periode in de studio installeren en er zich "thuis" voelen.
Voor de directieleden van de internationale bedrijven staan ook een aantal suites ter beschikking.