Originele catering kan voor hetzelfde budget

Natan Goffin en Christophe Lecoque voelden dat er nood was aan een cateraar die ook voor kleinere groepen originele totaalconcepten uitwerkt. Daarom richtten ze vorig jaar Teranga op. Met hun gedreven en ervaren team verzorgen ze creatieve recepties en de mooiste feesten.
Zij zorgen ervoor dat je ook met dit soort events verrassend uit de hoek komt, zonder meer te betalen voor creativiteit of in te boeten op kwaliteit.

Jonge, hippe aanpak van je hele event

Natan Goffin: ”We werken totaalconcepten uit, samen met een eventbureau of rechtstreeks voor bedrijven. We zorgen altijd voor een totaalbeleving. ‘Dinner in the sky’, is daar een mooi voorbeeld van. Lekker eten op een platvorm in de lucht, beleef je niet elke dag. Maar zelfs van een gewone receptie maken wij een onvergetelijke ervaring. Want met de nodige creativiteit, creëer je heel wat impact. We stemmen alles op mekaar af: de tafels en stoelen, de aankleding, de gerechten, de kledij van het personeel,... Geen klassieke, stoffige look, maar altijd een trendy, kosmopolitische uitstraling. Kleine bordjes door het publiek laten bewegen op elektrische transportbanden of via waterpartijen, zoiets vergeten de genodigden niet snel. Mensen houden ervan om verrast te worden.”

Je gasten verrassen, hoeft niet méér te kosten

Christophe Lecoque: ”In plaats van klassieke receptietafels, zorgen we bijvoorbeeld voor design meubels, zuilen of brandende tafels. Banale borden vervangen we door leisteen of een tafel met drank door een designbar. Met kleine veranderingen bereik je een groot effect. We werken nooit met standaardformules, altijd op maat. In functie van het concept maken we een offerte. Wanneer we een akkoord hebben, volgt een draaiboek. Het hele event wordt van de eerste tot de laatste minuut uitgeschreven, zodat alles vlot verloopt. Wie doet wat en is wanneer aanwezig, wat moet waar komen? De hele organisatie dus. Voor de tenten, de aankleding, het eten,... heb je slechts één partner meer nodig. De dag zelf volgt onze eventcoördinator alles op. Hij stuurt alle takken van de organisatie aan en controleert alles en iedereen. Zo heb je altijd één aanspreekpunt. We nemen alle zorgen weg, zodat je optimaal kan genieten van je eigen event.”

“Meerwaarde creëer je met goede basisingrediënten en met een portie creativiteit”

Puurheid en kwaliteit, creatief verpakt

Natan Goffin: ”We houden van puurheid. Zowel voor de aankleding, als voor de gerechten zelf. Weinig schuimpjes dus, maar eerlijke keuken. Liever een goed stuk vlees à la Jamie Oliver, dan de kruimeltjes van El Bulli. Ons vertrekpunt zijn altijd verse ingrediënten die we creatief brengen. Kwalitatieve producten vinden we zeer belangrijk. Daarmee valt of staat alles. Naast de sfeervolle aankleding en de vlotte bediening natuurlijk. Sowieso bereiden we alles ter plaatse om de versheid te garanderen. Ons live cooking buffet is trouwens zeer geliefd. Wanneer de gasten zelf kunnen zien hoe iets bereid wordt, smaakt het eens zo goed. Ook aan de wijn besteden we heel wat aandacht. Hiervoor werken we nauw samen met Artevino Quality Wines, een zusterbedrijf van Teranga.”

Mobiele keuken met alles erop en eraan

Natan Goffin: ”We komen ter plaatse met een koelwagen en met een grote wagen die volledig ingericht is als keuken. We brengen alles mee en zijn op een kwartier operationeel. Geen opbouw- en afbraakkosten dus en geen vuile keuken ter plaatse. Een enorm voordeel.”

Bekijk de socials