“Peru is een van onze beste markten”

Container Quick-Lock heeft in al die jaren zowat 30.000 quick locks op de markt gezet. Het bedrijf is daarbij heel sterk export georiënteerd. "Peru is een van onze beste markten," zegt CEO Paul der Weduwe.

Het quick lock systeem is uitgedacht door een van de startende partners in het bedrijf. Eigen knowhow dus. Hij was al die jaren aan de slag geweest in het transport en kende de markt en zijn problemen als geen ander. Een betere beveiliging van het containergebeuren leek bij de opstart in 2009 heel wat commerciële mogelijkheden te bieden. Vandaag worden de quick locks ontwikkeld om nog meer performant te zijn. Via een sterk uitgebouwd dealernetwerk worden de systemen verkocht over de hele wereld.

"We zijn via een goede dealer eff ectief ook in Peru beland. Wie het land eerder al bezocht heeft zal best weten dat de wegen er, zeker in afgelegen gebieden allesbehalve goed bij liggen. Dat stelt specifi eke eisen aan het transport met trucks. Onze man is er alvast in geslaagd om de quick locks daar ingang te doen vinden. Beter beveiligde containers zullen er zeker voor minder ongevallen zorgen en de konvooien zijn sneller."

De nieuwe generatie quick locks zijn ontwikkeld met aanbevelingen en opmerkingen van de klanten. Container Quick-Lock opereert vanuit Schoten waar het een eigen opslagmagazijn runt. (MB)