Prinsheerlijk genieten op de Princess Claudia

Met zijn motorjacht Princess Claudia biedt kapitein Rudi Gelper een in ons land uniek concept aan voor uitstappen, feestjes, teambuildings, vergaderingen, presentaties,… voor (kleine) groepen.

Zakelijke bijeenkomsten op een motorjacht
De Princess Claudia heeft alle luxe aan boord om zalig en prinsheerlijk te genieten en is ook volledig uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten. Samen met uw genodigden scheept u in op de Princess Claudia tegen het decor van het MAS op het hippe eilandje in Antwerpen. In alle luxe en onder het genot van een glaasje en een verzorgd hapje vaart u naar Yerseke waar u een bezoek brengt aan de mossel- en oesterkwekerijen. U smult ook zelf van deze lekkernijen van de zee, waarna het terug naar Antwerpen gaat. U vaart heen via de Schelde en terug via de haven van Antwerpen of omgekeerd.

Rudi Gelper: “U kan kiezen uit een van de arrangementen of zelf een uitstap op maat samenstellen. Voor teambuildings bijvoorbeeld kunnen we op verschillende plaatsen aanleggen waar uw medewerkers dan een activiteit kunnen uitvoeren. Vertrekken hoeft ook niet noodzakelijk vanuit Antwerpen. U kan ook in Brussel of elders inschepen. In ons land varen we ook naar Mechelen, Aalst, Dendermonde, Gent, de kust,… en in Nederland kan u ook Willemstad, Zierikzee,… bezoeken.”

Weekendje Londen?
De Princess Claudia heeft vier kajuiten voor twee personen en drie badkamers. U kan dus ook een weekendje weg boeken, naar Londen of Amsterdam bijvoorbeeld.

Rudi Gelper: “Met een topsnelheid van bijna 60 km per uur kunnen we inderdaad ook wat verder weg. Ons vaargebied situeert zich tussen Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Brussel. Bij een weekendje naar Londen overnacht u op de Theems. De Princess Claudia kan trouwens tot 100 km voorbij Londen varen, en een stop maken in Cambridge.”

Voor de catering kan u kiezen voor de Silver, Gold of Diamond-formule. De Princess Claudia serveert de Belgische keuken, maar u kan ook opteren voor een landenthema (Italië, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Thailand, Mexico, Japan of Brazilië….).

Beamer en televisieschermen aan boord
Voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten beschikt de Princess Claudia over een beamer en over drie televisieschermen zodat uw PowerPoints door iedereen kunnen bekeken worden, waar men ook zit.

Locatie voor kleine feestjes
De Princess Claudia vormt ook een fantastische locatie voor kleine feestjes. Achteraan heeft ze een zonneterras en op de flying bridge is er plaats (in het zonnetje) voor een 16-tal personen. U kan trouwens het hele jaar door op pad met de Princess Claudia, ongeacht de weersomstandigheden. Er is verwarming en airconditioning aan boord.

Gratis fles champagne
Boek voor 30 juni en ontvang gratis een extra MAGNUM fles champagne.

Adres:
International Nautical Services NV - kapitein Rudi Gelper,
Grimaldilaan 69 - 2940 Stabroek 
T 0479 29 02 59 - info@princess-claudia.com
www.princess-claudia.com.