RE:flex: professionele en flexibele werkplek met innovatieve faciliteiten

Beschikt u als bedrijfsleider niet echt over een vergaderzaal, maar wil u toch een meeting organiseren? Bent u (startende) zelfstandige of freelancer, die van thuis uit werkt, en met klanten wil afspreken of vergaderen? Dan beschikt u met RE:flex in Mechelen over een professionele en flexibele uitvalsbasis waar u uw klanten of relaties kan ontvangen, een werkplek op maat met de meest innovatieve vergader- en presentatiefaciliteiten.

RE:flex flexible business hub is een concept van Intervest Offices & Warehouses in samenwerking met Steelcase en MC Square. Jean-Paul Sols CEO van Intervest: “De inrichting van RE:flex is zeer professioneel. Alle audiovisuele technologie is aanwezig, supersnel internet uiteraard, maar ook alles voor mediascaping, waarbij alle deelnemers met hun eigen laptop kunnen inloggen en de informatie op hun laptop aan anderen kunnen laten zien. RE:flex is ook heel strategisch gelegen, in het Mechelse industriepark Noord, op een steenworp van de E19 en op niet meer dan een kwartier rijden van zowel Antwerpen als Brussel. De site is ook heel gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Buslijn 6 stopt als het ware voor de deur.”

De acht stijlvolle en multifunctionele meeting rooms zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar kunnen ook gebruikt worden voor workshops, presentaties, lezingen,… Jean-Paul Sols: “RE:flex is ook geschikt als conferentiecenter. In zaalopstelling kunnen we iets meer dan honderd mensen huisvesten. We komen hiermee tegemoet aan de nood van Mechelen om net buiten de stad over een conferentiecenter te beschikken. RE:flex is goed bereikbaar én er kan gratis geparkeerd worden.”

Het gebruik van RE:flex is heel laagdrempelig. U kan zich van dag tot dag gewoon aanmelden bij de receptie of werken met een abonnement. Jean-Paul Sols: "Indien nodig kan u ook beroep doen op onze kantoorfaciliteiten zoals het nemen van kopieën, secretariaatsassistentie, printservice,... alle faciliteiten van een business center zijn ter plekke aanwezig. Meeza zorgt indien gewenst voor bedrijfscatering."