Redesign you Life

In de Anselmostraat te Antwerpen, naast het oude Justitiepaleis, staat een 'huis van vertrouwen'. Herenkleding Albert is sinds drie generaties een begrip voor mannen die prijs stellen op standingvolle kleding en persoonlijk kledingadvies. Mannen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie tussen kwaliteit en uitstraling zijn bij kleding Albert aan het juiste adres.

Toga's

Kleding Albert is geprefereerd leverancier van toga's voor advocaten, en magistraten en sinds 2014 ook huisleverancier voor de toga's van de Antwerpse hoogleraren. Alles is maatwerk.

 

Dichtbij de klant

Mark Van Hove: "We willen dicht bij onze klanten staan. Wij zijn een flexibel familiebedrijf en onze medewerkers zijn ons belangrijkste 'kapitaal'. De meesten van hen werken hier al meer dan 20 jaar. In ons atelier werken twee meester-kleermakers, elk met zijn eigen specialiteit. Ikzelf ben hier altijd in de winkel, samen met twee verkoopsmedewerkers. Soms moet je even alles laten vallen omdat een klant een dringende vraag heeft. Op zo'n moment is het alle hens aan dek. Ik lieg niet als ik zeg dat we aan alles de spreekwoordelijke mouw kunnen passen."

 

Dubbel zo groot, dubbel zoveel beleving

Wie zelf die beleving wil ervaren moet beslist na 15 februari 2016 eens langslopen bij Kleding Albert. De winkeloppervlakte verdubbelt tot 210 m². "We voorzien een maatwerk- en pashoek voor de creatie van de optimale pasvorm. De samenstelling van je eigen unieke stijl doe je best in een ontspannen sfeer. “Daarom voorzien we een coffee corner waar onze klanten in alle rust iets kunnen drinken. Onze twee huisleveranciers zorgen dat er steeds een lekkere wijn of cava op voorraad is. Daarenboven zorgt onze privé-parking op 200 m afstand en onze ideale ligging voor een stressloze winkelervaring", zo besluit Mark Van Hove.