Salto, elektronische toegangscontrole één kaart, één technologie, onbegrensde mogelijkheden...

Beveiligingsspecialist Safe House is certified dealer van Salto, een baanbrekend elektronisch toegangscontrolesysteem. Of u nu een hotel, universiteit, luchthaven, ziekenhuis, kantoor- of bedrijfsgebouw of een overheidsinstelling beheert, en of u nu 3 deuren of 64.000 deuren moet beveiligen, u hebt een partner in toegangscontrole nodig waarop u kunt vertrouwen. Safe House heeft een Salto-oplossing op maat voor particulieren, handelaars, kmo’s en multinationals.

In de snel en constant veranderende wereld van vandaag blijft niets lang hetzelfde. Door nieuwe werkmethoden en het toetreden van nieuwe werknemers moet beveiliging ook steeds mee veranderen en evolueren om het tempo bij te houden. Gebouwen en werkplekken moeten steeds flexibeler zijn en eenvoudig aangepast kunnen worden aan nieuwe technologieën. Zoals stand-alone deureenheden die gebruik maken van online systemen, inspirerend zijn om te gebruiken, eenvoudig te installeren en met bestaande IT-netwerken kunnen samenwerken.

Sinds het systeem van Salto in 2001 op de markt kwam, heeft het zijn performantie reeds bewezen in tal van ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, universiteiten, kmo’s en multinationals.

Marc Peeters: “Het Salto virtuele netwerk is gebaseerd op data-on-card technologie met lees- en schrijffunctie. Elektronische sloten en cilinders kunnen hiermee zonder kabels in een netwerk opgenomen worden en indien gewenst real-time aangestuurd worden via de software. Het systeem kan ook gekoppeld worden aan softwareprogramma’s die de vakantiedagen van uw werknemers bijhouden, of aan een elektronische betaaloplossing (PingPing). Met het Salto systeem kan u ook steeds zien wie er op een bepaald ogenblik aanwezig is in uw gebouw.”

Safe House heeft een eigen plaatsings- en onderhoudsdienst en de technici van Safe House zorgen ook voor de implementatie van de software. (NV)