Schakel een advocaat in voor er problemen zijn

Het Antwerpse kantoor EVC Advocaten is gespecialiseerd in de kmo-markt. Met hun 9 advocaten zijn ze groot genoeg om problemen aan te pakken en deskundig advies te verlenen in verschillende domeinen. Maar ook klein genoeg om hun cliënteel zeer persoonlijk te bedienen. Want door geregeld je advocaat te raadplegen, vermijd je onvoorspelbare en dure processen. De eerste consultatie is gratis en de tarieven staan transparant op de site.

Tijdig advies inwinnen, bespaart je  heel wat geld en zorgen

Eddy Van Camp (advocaat en oprichter EVC): “Wij leggen het accent op adviesverlening. We spelen liever een preventieve rol dan naar de rechtbank te moeten. Daarom is persoonlijke aanpak zo belangrijk. Het maakt dat we het bedrijf van onze klanten kunnen kennen. We hebben genoeg ervaring en kennis in huis. Gezonde bedrijven helpen we gezond blijven en bedrijven in moeilijkheden beter worden.”
 
Een advocaat helpt je niet alleen bij problemen

Ilse Mertens (advocaat): “Het is verstandig om jurisisch advies in te winnen bij het afsluiten van contracten, bij de uitbreiding van je bedrijf, voor de begeleiding van arbeidscontracten, bij de onderhandelingen met banken, bij ruzie in een familiebedrijf, bij het opstellen van je debiteurenstrategie,… Als je op voorhand samen met je advocaat de juiste stappen zet, vermijd je echte moeilijkheden.”
 
Roep de wet ‘betreffende de continuïteit van de onderneming’ (WCO) snel in

Magda Lauwers (advocaat): “Vanaf het moment dat de continuïteit van je bedrijf in gevaar komt, praat je best met je advocaat. De wet is er juist om ondernemingen te beschermen tegen schuldeisers, in afwachting van een oplossing. Want je bedrijf kan mooie toekomstperspectieven hebben en toch in de problemen komen. Met de juiste begeleiding kan je die oplossen. Wij hebben daarvoor dé WCO-specialist in huis. Vergelijk het met een bezoek aan een medische specialist. Je hoeft niet zwaar ziek te zijn om op consultatie te gaan. Doordat je op tijd gaat, vermijd je levensbedreigende situaties.”