Schrobben en vegen met Kärcher Center Autovak

Kärcher is al vele jaren synoniem voor efficiënte hogedrukreinigers. Het geel/zwarte logo beschikt echter ook over een indrukwekkend aanbod aan professionele veeg- en schrobmachines, tapijtreinigers en stof- en waterzuigers. "Het gaat hem daarbij van onze kant vooral om onze service," zeggen de zaakvoerders Noelle Van Steenlandt en Paul Vercauteren van Kärcher Center Autovak in Kontich. Autovak werkt al vele jaren samen met Kärcher. De medewerkers van het bedrijf weten dan ook best welke toestellen het best bij welke opdrachten ingezet kunnen worden.

De Villermontstraat in Kontich is uitstekend gelegen vlakbij de opritten naar de E19. Kärcher Center Autovak is er sinds vele jaren een vertrouwde aanblik. "Wij zijn met ons merk Kärcher sterk gegroeid in de markt van de hogedrukreinigers," zegt Paul Vercauteren. "De merknaam spreekt iedereen aan. We zijn echter veel meer dan alleen maar hogedrukreinigers. Wij zetten als bedrijf ook een compleet arsenaal aan machines in om bedrijventerreinen, magazijnen, logistieke hallen en grote oppervlaktes schoon te houden. Reiniging is vandaag in het bedrijfsleven een topprioriteit geworden. Het is een cruciaal gegeven om het bedrijfsimago hoog te houden. Proper en verzorgd naar buiten komen verhoogt in de ogen van de klant de betrouwbaarheid van de leverancier."

De schrob- en veegmachines van Kärcher zijn individueel configureerbaar volgens de behoeften van het bedrijf. Er kunnen andere zuigbalken of borstels gemonteerd worden, ze kunnen geleverd worden met onderhoudsvrije batterijen, met of zonder reinigingsmiddelendosering, automatische tankreiniging of automatisch vulsysteem. De toestellen kunnen uitgerust worden met een veiligheidsdak, een zwaailamp, extra zijbezems die het grote vuil "voorvegen" enz. Het team van Kärcher Center Autovak kan samen met de klant uitmaken welke machine finaal het meest aangewezen is: een zit- of handgeleide machine, met of zonder zuigfunctie, met een groot of een klein reservoir....

"Onze service bestaat er bovendien in dat wij alle toestellen ter plaatse komen demonstreren," zegt Noelle Van Steenlandt. "Wij kunnen alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden voor onze rekening nemen in ons eigen atelier of ter plaatse bij de klant. Onze technici zijn in dit opzicht heel erg ervaren en worden voortdurend bijgeschoold. Indien een machine niet onmiddellijk kan hersteld worden kunnen wij vervangtoestellen aanbieden."

Naast schrob- en veegmachines beschikt Kärcher voor het grotere werk ook over een breed assortiment aan industriële stofzuigers, stof- en waterzuigers, tapijtreinigers, onderdelen- en tankreinigers. In het aanbod steken uiteraard ook professionele hogedrukreinigers met koud of warm water en droogijsreinigers voor speciale opdrachten waar geen water aan te pas mag komen. Klanten die een toestel slechts voor een beperkte operatie nodig hebben kunnen de apparatuur ook huren. Alle machines zijn perfect onderhouden en getest.

Kärcher Center Autovak levert ook alle reinigingsproducten zélf.