Solution geeft uw kantoor ruimte het juiste DNA

Weg met grijze en ongezellige kantoorruimte! Een kantoor biedt een toegevoegde waarde naar zowel klanten als naar het personeel, mits de juiste uitstraling van haar DNA. Solution heeft veel ervaring om met een scherpe budget van een werkplek een aangename én relevante werkomgeving te maken. Rendement gegarandeerd.

Solution is al sinds 2000 elke dag begaan met de visibiliteit van hun klanten. Zaakvoerder Frank Van Goethem weet dan ook perfect waarom bedrijven een beroep doen op Solution.

“We zijn gespecialiseerd in standenbouw, kantoorinrichting en signalisatie. Zelfs met eenvoudige middelen boeken wij altijd een bijzonder resultaat. En dat hoeft echt niet duur te zijn. Wij realiseerden voor klanten al complete make-overs van kantoren door middel van kleurrijke stickers waarin beeld en/of logo is verwerkt.

Via een uitgebreid gesprek met de klant moeten we het DNA voelen. Aan de hand van deze briefing maken onze ontwerpers een conceptvoorstelling. Aansluitend werken we met de nodige feedback een budgettering uit.”

De vaklui van Solution vervaardigen zelf de digitale ontwerpen en printen alles in huis. Er wordt zelfs met op maat gemaakt meubilair gewerkt, indien het project dat toelaat.

Wie een kantoor binnenstapt, moet de meerwaarde van het bedrijf en de trots van de medewerkers voelen. “Het mag toch meer zijn dan een plek waar je geld verdient? Wij slagen er zo in om medewerkers extra te motiveren.”