SonalCloud: telewerkers telefoneren thuis alsof ze op kantoor zijn

“Ik kan hem (of haar) niet doorschakelen. Hij (of zij) werkt thuis. Belt u hem (of haar) even op de gsm?” Nu er volop wordt getelewerkt en thuis werken ook na de coronacrisis in veel bedrijven voor een paar dagen per week zal blijven, kan u uw telefonie een stuk professioneler aanpakken met een SonalCloud-oplossing op maat van uw bedrijf. Uw medewerkers kunnen thuis (of elders, op de baan,…) telefoneren en lijnen doorschakelen of doorgeschakeld krijgen alsof ze op kantoor zijn. 

Al wat uw telewerkers nodig hebben is een laptop, tablet of smartphone. General manager Michael De Clercq van Sonal: “Sonal installeert een cloudgebaseerde softwareoplossing die overeenstemt met uw behoeften, en we voorzien indien nodig ook headsets, camera’s,… De klassieke telefoon op het bureau van uw medewerkers wordt vervangen door een softphone, een speciale app op uw smartphone.”

Doorverbinden naar softphone, gsm, tablet,…

Wanneer er een oproep binnenkomt voor een van uw medewerkers, dan kan die worden doorgeschakeld via het computerscherm. De ‘binnenpost’ van uw werknemer begint te bellen: diens computerscherm, gsm, tablet,… Het is aan de gebruiker om te bepalen wanneer, waar en op welke device hij wil gebeld worden. Met deze SonalCloud-oplossing kan u met uw medewerkers én met de buitenwereld ook chatten, videocalls houden en documenten delen.

Uiteraard hoeft u geen telewerkers te hebben om internettelefonie te installeren en gebruik te maken van de vele voordelen.

Integratie met CRM/ERP

Opteert u voor de SonalCloud Pro oplossing, dan kan u uw telefooncentrale in de cloud ook integreren in uw CRM-, ERP- of Microsoftoplossing.

Michael De Clercq: “Om iemand op te bellen, hoeft u in dat geval alleen op diens naam in uw CRM/ERP te klikken. De integratie met uw CRM/ERP laat u ook toe om heel gebruiksvriendelijk en automatisch rapporten, statistieken en call-boards op te maken.”

De Sonal Cloud Pro oplossing is zeer geschikt voor bedrijven tot 100 – 150 gebruikers. Met  Sonal Cloud Enterprise biedt Sonal een telefonie-oplossing voor bedrijven met meer dan 150 gebruikers, bankinstellingen, verzekeringskantoren,… Deze software laat ook toe de telefoongesprekken op te nemen.  

Meer dan 40 jaar ervaring

Sonal heeft meer dan 40 jaar ervaring in professionele telecommunicatie voor bedrijven en zelfstandigen en staat ten dienste van meer dan 2.000 klanten. U kan vrijblijvend beroep doen op de consultancy van Sonal om uw telefonie te optimaliseren volgens uw behoeften. Sonal installeert alles zelf, zorgt voor de integratie met uw CRM/ERP en verleent ook technische support.

De telecomoperatoren bouwen momenteel volop hun ISDN-infrastructuur af. De technologie is verouderd. Telefoneren via ISDN maakt meer en meer plaats voor VoIP: telefoneren via het internet. Contacteer Sonal om u vrijblijvend te informeren.

Sonal, Antwerpsestraat 145, 2640 Mortsel, T 03 448 08 48, F 03 440 40 19, info@sonal.be, www.sonal.be

Wilt u meer weten?

Sonal

Bekijk de socials