Stadsbrouwerij De Koninck,voor al uw events, seminaries, feesten, …

Na meer dan twee jaar verbouwen heeft stadsbrouwerij De Koninck op 1 september jl. zijn nieuw, interactief belevingscentrum in gebruik genomen. In het Brouwershuis, de VIP-kelder, de De Koninck bar en de Duvel Bar kan u ook events, seminaries, productvoorstellingen, personeelsfeesten, lezingen,… organiseren. Gecombineerd met de brouwerijtour of met een degustatie of een foodpairing b.v. wordt uw activiteit een echte belevenis.

Heeft u overdag een seminarie of evenement, dan kan u daarvoor terecht in het sfeervolle Brouwershuis of in de unieke VIP-kelder.

Anik Van Bellegem: "Het Brouwershuis biedt in theatervorm plaats aan 75 personen. De VIP-kelder is met zijn grote U-vormige tafel met hoge stoelen voor 25 personen een belevenis op zich en b.v. uitermate geschikt voor een originele foodpairing of een bierdegustatie, maar hier kan ook een lezing, presentatie, seminarie,... (met beeldscherm) plaatsvinden."

Na 18 uur kan u voor uw evenementen ook beschikken over de De Koninck- en/of de Duvel bar.

Anik Van Bellegem: "In de De Koninckbar kan u de sfeer van een moderne versie van een bruin café opsnuiven, met een trendy finishing touch, ook in de verlichting. Deze bar is b.v. heel geschikt voor een walking dinner tot 50 à 60 personen. De Duvel bar heeft een strakke, industriële look en biedt plaats aan honderd mensen. Er staat een grote toog, maar uw gasten kunnen ook in kleine silo's apart zitten. In onze bars serveren we alle bieren van De Koninck, met het overbekende bolleke, de Triple d'Anvers en de Wild Jo, alsook alle bieren van de Duvel-Moortgat groep, maar wie geen bierliefhebber is, hoeft natuurlijk geen dorst te lijden."

Gerenommeerde cateringpartners

Voor de catering werkt Stadsbrouwerij De Koninck samen met gerenommeerde cateraars J&M Catering, Silverspoon en Cooking Corner.

Anik Van Bellegem: "Deze cateraars werken ook met ingrediënten van onze ambachten. In onze culinaire boulevard hebben kaasaffineurs Van Tricht en chocolatier Jitsk een leuke winkel en binnen afzienbare tijd neemt keurslager De Laet & Van Haver zijn intrek. Chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens, beiden actief in De Schone van Boskoop, openen hier tegen het einde van het jaar een restaurant."

Stadsbrouwerij De Koninck is met andere woorden goed op weg om de nieuwe hotspot van Antwerpen te worden. De brouwerij ligt op een boogscheut van de autosnelweg, maar is ook heel bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een ruime parking in de buurt. (NV)