Tech.Lounge, coworking spaces met een extra dimensie

BluePoint Business & Event Centers heeft met zijn twee Tech.Lounges in Antwerpen en Brussel coworking ruimtes van de toekomst gerealiseerd. De flexibele werkplekken worden omkaderd door diverse (technologische) kantoordiensten en -infrastructuur en onderscheiden zich door enkele innovatieve paradepaardjes, waaronder de interactieve brainstorming arena en de hightech opnamestudio met green key wall.

Startende bedrijven en zelfstandigen kunnen bij Tech.Lounge een flexibele werkplek of een klein privékantoor huren. Grotere bedrijven gebruiken Tech.Lounge als hub, rep office, tijdelijke basis voor projectmedewerkers, enzovoort.

Faciliteiten

Sales & marketing manager Barbara Sauter: “Naast de kantoren en flexplekken bieden de Tech.Lounges ook creatieve ruimtes en veel plaats voor networking en ontspanning. De ontspanningsruimtes zijn zelfs uitgerust met een gezellige open haard en een pooltafel!” 

De business centra van BluePoint voorzien verder in flexibele kantoordiensten met een centrale receptie, een mail- en printshop en zelfs een bedrijfsrestaurant! Het BluePoint conference centre biedt vergader- en evenementenzalen in verschillende afmetingen, en dit alles ondersteund door verrassende nieuwe technologieën en een kwalitatief hoogstaande eigen catering infrastructuur.

Interactieve brainstorming arena

Zeer innovatief is de interactieve brainstorming arena.
Barbara Sauter: “In deze cirkelvormige ruimte maken de deelnemers verbinding met het grote touchscreen via hun smartphone of tablet. Ook mensen die niet in de ruimte aanwezig zijn, kunnen aan de brainstorm deelnemen en het scherm vanop afstand aansturen. Met het systeem is het ook mogelijk een videoconferentie te houden.”

Gepersonaliseerde video’s opnemen

In de opnamestudio maakt u in vijf eenvoudige stappen uw gepersonaliseerde video. Op de green key achtergrond kan u zelfs bewegende beelden projecteren. Via de laptop in de studio knipt u uw opname eenvoudig bij en maakt u uw filmpje gebruiksklaar voor uw social media.

Classroom of the Future

Opleidingen kan u organiseren in de Classroom of the Future, waar u beschikt over de meest moderne technologische hulpmiddelen. ‘Blended learning’ combineert online digitale media met traditionele lesmethoden. Het 150 m² grote klaslokaal kan verdeeld worden in een grote leerzone en vier kleinere werkzones en beschikt over digitale leertafels.

Corona

Co-working is wereldwijd in opmars. Tijdens de lockdown kreeg het telewerken ook in ons land een flinke duw in de rug. 
Barbara Sauter: “Bedrijven beginnen na te denken of ze nog wel zoveel werkplekken nodig hebben en of ze het niet met minder vierkante meters kunnen stellen. Een coworking space biedt dan uitkomst, bijvoorbeeld voor medewerkers die liever niet volledig thuiswerken en enkele dagen per week graag een kantoorgevoel behouden, of voor medewerkers die van tijd tot tijd moeten overleggen, brainstormen,… De beste ideeën ontstaan nog altijd tijdens face-to-face meetings.” 
De Belgian Workspace Association beloonde de Tech.Lounges van BluePoint met de Belgian Workspace Award. (NV)

Wilt u meer weten?

Bluepoint

BluePoint

Bekijk de socials