Anrova Solutions: “Het telewerken versnelt het paperless office”

Het Antwerpse ICT-bedrijf Anrova heeft onlangs IT-bedrijf Desk Solutions overgenomen. Onder de naam Anrova Solutions is het bedrijf nu de grootste SAP Business One partner in de Belux. Door de eerdere overname van Smartdoc, koppelde Anrova Solutions de SAP Business One-oplossing aan een document management oplossing. Deze zorgt ervoor dat kmo’s kunnen digitaliseren en transformeren tot een paperless office. Telewerken heeft ervoor gezorgd dat document management een must is. Onder invloed van corona zetten kmo’s versneld in op deze transitie.

Anrova Solutions staat voor een zeer breed aanbod aan waarde creërende oplossingen. Voorbeelden zijn: SAP Business One, business consultancy, project management, ERP-gerelateerde IT-oplossingen, cloud hosting, infrastructuurondersteuning en document management en automation oplossingen.

Kris Adriaenssens, voorzitter van de raad van bestuur: “Onder invloed van corona en telewerken zijn veel kmo’s met een webshop begonnen en/of zijn ze veel meer via het internet gaan verkopen. Veel webshops blijken niet gekoppeld aan de achterliggende processen als magazijn- en facturatiebeheer en vaak komt ook de noodzaak aan een performanter ERP-systeem naar boven. Als u 24/7 bestellingen binnenkrijgt via uw webshop en dus niet meer alleen tijdens de openingsuren van uw winkel dient u uw processen daarop aan te passen.”

Evolueren naar Intelligent Enterprise©

CEO Eddy Dobbelaere: “Wij hebben alles in huis wat een kmo nodig heeft om te transformeren naar de ‘Intelligent Enterprise©’. Onze oplossingen integreren en stroomlijnen de verschillende gegevensstromen binnen een bedrijf en maken ze snel inzichtelijk. Zo bereikt men een intelligente automatisering van de bedrijfsprocessen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), IoT, chatbots, ed.”

Kris Adriaenssens en Eddy Dobbelaere benadrukken dat SAP Business One een softwareoplossing is die perfect is afgestemd op kmo’s, ook in deze tijd van corona en telewerken.

Kris Adriaenssens: “Met SAP Business One beschikken kmo’s over alle kernfuncties die nodig zijn voor het leiden van een groeiend bedrijf. Ten onrechte denkt men dat dit ERP-systeem alleen interessant is voor multinationals. Niets is minder waar. Het pakket biedt slimme, geïntegreerde applicaties afgestemd op de bedrijfsprocessen van een kmo.”

Customer Care

Anrova Solutions richtte geen Customer Support, maar een afdeling Customer Care op.

Eddy Dobbelaere: “Voor deze afdeling hebben we een team van zeer ervaren mensen samengebracht. Zij vormen uw eerste aanspreekpunt. Customer Care gaat een flinke stap verder dan het louter reageren wanneer u een probleem signaleert. Onze kennis en expertise stellen we proactief ter beschikking. Bij nieuwe ontwikkelingen gaan we na welke voor- en nadelen deze voor uw bedrijf precies kunnen hebben. Met onze technologie én met onze expertise staan we u bij om uw bedrijf verder te laten groeien.”

Anrova Solutions heeft kantoren in Antwerpen, Harelbeke, Sint-Lievens-Esse en Braine-l’Alleud. Het bedrijf stelt een vijftigtal mensen tewerk.

Anrova Solutions, Post X, Borsbeeksebrug 34, 2600 Antwerpen, T 0475 69 29 60, info@anrova.eu, www.anrova.be

Wilt u meer weten?

Anrova Solutions

Bekijk de socials