The Invoice Managers helpt bij onbetaalde facturen

Een gezonde cashflow vormt de hoeksteen van een onderneming. Veel bedrijven kampen helaas regelmatig met liquiditeitsproblemen door onbetaalde facturen die de balans tussen in- en uitgaande geldstromen verstoren.

The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®, volgt onbetaalde facturen nauwgezet op en neemt het debiteurenbeheer volledig op zich. Jos de Knijf, zaakvoerder van accountantskantoor J. De Knijf, en tevreden klant van The Invoice Managers, stelt dat het niet efficiënt is om zelf ‘achter zijn centen aan te gaan’.

Samenwerking innen facturen

De opvolging verloopt volledig digitaal. Uitgaande facturen worden automatisch overgezet in het systeem van The Invoice Managers en gedane betalingen moeten worden ingebracht.

The Invoice Managers manen de openstaande facturen afwisselend telefonisch, per mail of per aangetekende brief aan. Samen met hun klanten overleggen ze op regelmatige basis telefonisch voor welke debiteuren er extra stappen ondernomen moeten worden.

De Knijf: “Uiteraard wordt er in deze tijden wel begrip getoond voor klanten die verplicht moesten sluiten of grote omzetdalingen kennen. Dat wordt allemaal samen met The Invoice Managers besproken.

Voordelen van The Invoice Managers

Om een zo goed mogelijke commerciële relatie met je klanten te behouden, is een derde partij die het debiteurenbeheer op zich neemt ideaal. Het is niet evident om dat zelf te doen zonder de persoonlijke relatie met de klant in kwestie te beschadigen. Ook hebben medewerkers die voordien voor de opvolging van onbetaalde facturen zorgden, meer tijd voor andere operationele zaken.

www.theinvoicemanagers.com

Blauwtorenplein 2,
2000 Antwerpen


Hulp nodig bij onbetaalde facturen? The Invoice Managers, powered by CashflowByWeb®, volgt openstaande facturen nauwgezet op en neemt het debiteurenbeheer volledig op zich.

Wilt u meer weten?

The Invoice Managers

Bekijk de socials